Setari Cookie-uri

Foto viral: Un oras din Romania a fost inclus in top 10 cele mai fermecatoare orase din Europa

Inca un motiv pentru a ne mandri ca suntem romani.

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost.com, informeaza Mediafax.

Jurnalistii de la The Huffington Post le recomanda turistilor noua orase europene, a caror marime poate varia, dar care au in comun acelasi lucru - farmecul.

orase colorate in Sibiu, Shutterstock

Printre aceste orase se numara si Sibiu din Romania, despre care huffingtonpost.com precizeaza ca a fost Capitala Culturala Europeana in anul 2007.

"Acest oras pietonal prietenos are un nivel superior (orasul de sus, n.r.) plin de numeroase locuri istorice, care este completat de un nivel inferior (orasul de jos, n.r.) cu case situate pe strazi pietruite. Nu este de mirare ca a fost Capitala Culturala Europeana in 2007", se spune pe site-ul The Huffington Post.

Citește și:

Piata Mare in Sibiu, Shutterstock

Alaturi de Sibiu, pe lista oraselor fermecatoare din Europa recomandate de site-ul american se numara: Bibury, considerat "cel mai frumos oras" din Marea Britanie, Giethoorn, despre care se spune ca este "Venetia Olandei", Eguisheim din Franta, Bruges din Belgia, Colmar din Franta, Gruyeres din Elvetia, Alberobello din Italia si Cesky Krumlov din Republica Ceha.

The Huffington Post este un site american de informatii si un blog agregator de stiri fondat de Arianna Huffington, Kenneth Lerer si Jonah Peretti.

vedere de sus in Sibiu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.