Setari Cookie-uri

Video: Cum a inceput Ice Bucket Challenge? Primii care si-au turnat apa in cap au fost Stan si Bran

Primul Ice Bucket Challenge.

Toate vedetele isi toarna apa cu gheata (altele doar apa simpla) in cap pentru a ajuta strangerea de fonduri pentru persoanele care sufera de ALS (scleroza laterala amiotrofica)... insa cate doneaza?

Multe dintre vedete - nu doar din Romania, ci din intreaga lume - uita pentru ce participa la aceasta competitie si de cele mai multe ori nici macar nu deschid subiectul despre ALS, ele fiind dornice sa isi arunce apa in cap si sa continue cu nominalizarile.

Se pare ca Ice Bucket Challenge a fost inspirat dintr-o scena cu Stan si Bran.

Multi spun ca vedetele au exagerat cu aceasta provocare. Pe internet circula tot felul de imagini, in care cei care participa la Ice Bucket Challenge sunt aratati cu degetul deoarece nu fac donatii si risipesc apa, in timp ce copiii din Africa mor de foame.

Charlie Sheen a dus Ice Bucket Challenge la un alt nivel. Actorul, cunoscut pentru rolul din Two and a Half Men, si-a turnat o galeata CU BANI in cap - spunand ca apa nu ajuta cu nimic persoanele bolnave, insa banii pot schimba totul. Acesta a donat 10.000 de euro pentru bolnavii de ALS, provocandu-i si pe fostul sau coleg, Jon Cryer, si pe actorul Ashton Kutcher sa faca acelasi lucru.

Citește și:

De asemenea, actorul Patrick Stewart a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge, insa a dus-o la un alt nivel - acesta a scris un cec pentru a arata ca face donatia, dupa care a luat galeata de gheata, un pahar, a pus doua cuburi de gheata in pahar, peste care a turnat whisky.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.