Setari Cookie-uri

Video: Nu ii spune niciodata adio! Ce se intampla cu acest catel dupa ce este parasit de stapan?

Cel mai emotionant clip pe care l-am vazut vreodata.

Un filmulet la care iti vor da lacrimile. Din cauza faptului ca sotia lui este insarcinata, barbatul trebuie sa isi abandoneze catelul.

Stapanul l-a dus departe de casa si l-a lasat cu o punga de mancare langa el... apoi a plecat. Ce se intampla apoi este de-a dreptul emotionant.

"Toate amintirile frumoase pe care le-am avut alaturi de stapanul meu s-au incheiat astazi... si am ajuns o povara. Nu voi mai avea parte de zile frumoase?

Nici macar nu mi-ai spus La revedere... ci doar mi-ai cerut sa fiu cuminte si sa stau linistit... dar toate amintirile pe care mi le-ai oferit vor fi cu mine pentru totdeauna. Ai promis ca vei avea grija de mine pentru totdeauna... Am facut ceva gresit?

Dar, mami si tati... Cat de mult mi-as dori sa ma mai puteti scoate la plimbare.

Unde pleci? Nu ma lasa, te rog! Asteapta-ma si pe mine!

Dupa ce tu ai plecat, am intalnit un batranel. M-a mangaiat. Gestul lui m-a facut sa ma gandesc la tine. Imi lipsesti. Unde esti? Cum mai e viata ta? Vreau sa te gasesc. Orasul asta este un loc de joaca urias... si sunt atat de multe locuri pe unde am fost.. dar vreau doar sa fiu cu tine.

Citește și:

Intr-o zi am intalnit o tanara. A fost foarte draguta cu mine. Dar eu ma gandeam doar la tine. Nimeni nu ma va iubi asa cum m-ai iubit tu. Imi este dor de tine. Tu imi simti lipsa?

Acest oras nu este atat de frumos pe cat ma asteptam. Nu imi place mancarea. Vii sa ma iei? Un baietel mi-a adus apa curata sa beau. Dar mi-as dori ca in locul lui sa fii tu.

Poate am facut eu ceva gresit care te-a suparat.

Dar mami si tati... imi lipsiti foarte mult. In acest oras am gasit persoane care si-au exprimat dragostea fata de mine si au vrut sa aiba grija de mine. Au vrut sa imi ofere o casa noua. Dar lucrul asta m-a facut doar sa ma gandesc la voi. Unde sunteti? Ce faceti?

Eu fac bine si am incercat din rasputeri sa supravietuiesc. Cred ca intr-o zi ne vom revedea. Nu va voi uita niciodata. Va rog sa nu ma stergeti din amintirile voastre!" - este mesajul catelusului.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.