Setari Cookie-uri

Video: Un copil de 12 ani se teme pentru viata lui si refuza sa mai iasa din casa. Mama lui este disperata

Copilul nici la scoala nu vrea sa mai mearga.

Un copil de doar 12 ani din Manila se teme pentru viata lui dupa ce a fost jefuit de un barbat. Micutul vindea pandesal (paine cu sare) pe strada, iar un barbat s-a apropiat de el, i-a cumparat o paine si apoi i-a luat toti banii, amenintandu-l ca il omoara daca nu ii da tot ce are.

Un clip postat pe Youtube cu baiatul a devenit viral pe internet; filmuletul a fost filmat la scurt timp dupa incident si se vede cum copilul tremura si este in stare de soc, in timp ce oamenii din jurul lor incercau sa il ajute sa isi revina, oferindu-i apa.

Potrivit site-urilor internationale, copilul a refuzat sa mearga acasa pentru ca ii era frica sa dea ochii cu mama sa fara niciun ban.

Politia a fost anuntata, iar acum s-a deschis o ancheta pentru a il gasi pe hot. Baiatul este inca socat de ce i s-a intamplat si nu vrea sa mai iasa din casa; potrivit declaratiilor mamei sale, micutul merge la scoala insotit doar de ea, insa nu o mai ajuta cu vanzarea painii deoarece ii este frica sa ramana singur pe strada.

Citește și:

Mama mai are in intretinere inca patru copii si este despartita de tata; femeia nu are o slujba permanenta, ea spaland haine pentru oameni, in schimbul a catorva banuti. Fiul sau (12 ani) era singurul care mai aducea bani in casa.

foto prima pagina: Captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.