Setari Cookie-uri

Povestea lor face inconjurul lumii: S-au casatorit la 90 de ani, dupa o relatie de 72 de ani

Povestea lor de dragoste a devenit virala.

Vivian Boyack and Alice ‘Nonie’ Dubes, 91 si 90 de ani, se cunosc din copilarie. Femeile s-au intalnit in Yale, Iowa in urma cu foarte multi ani si de atunci sunt de nedespartit.

Sunt impreuna de mai bine de 70 de ani si au decis ca este timpul sa se casatoreasca. Boyack si Dubes au organizat o ceremonie mica, in orasul natal, unde si-au unit destinele oficial.

"Aceasta este o sarbatoare a ceva ce trebuia sa se intample cu mult timp in urma" - a spus reverendul Linda Hunskaer catre grupul mic de prieteni apropiati si familie, care a participat la eveniment, informeaza TheGuardian.

Dubes pare sa fie mai fericita ca niciodata; a avut parte de o viata frumoasa. Femeia a marturisit ca a trait multe momente frumoase alaturi de partenera sa de viata. Acestea au calatorit in toate cele 50 de state, toate provinciile din Canada si au fost si de doua ori in Marea Britanie.

Citește și:

"Am avut o viata frumoasa." - a declarat Dubes.

Boyack (91 de ani) a declarat ca este nevoie de multa dragoste dar si de multa munca pentru a mentine o relatie timp de 72 de ani. Statul Iowa a acceptat casatoriile intre persoanele gay inca din anul 2009. Cele doua femei spun ca niciodata nu este prea tarziu pentru o schimbare frumoasa in viata.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.