Setari Cookie-uri

Video: Lectie de viata valoroasa de la o pisica la alta mai mica

O scrisoare de bun venit de la o pisica mai in varsta catre o pufosenie.

"Draga pisicuta,

Ca stapan al casei, este datoria mea sa iti urez Bun Venit. Poate ca esti aici pentru a ma inlocui, dar... trebuie sa imi fac datoria si sa te educ in ceea ce priveste sarcinile tale, asa cum Maximilian, odihneasca-se in pace, a facut cu mine.

Draga pisicuta, aceasta camera este, practic, camera de lenevit. Fie primesti rasfatul vietii tale, si ma refer la faptul ca va fi atat de bine incat nici nu vei realiza ce se intampla, fie stai acolo... si nu faci nimic pret de cateva ore. Stiu, este ciudat.

Ah, si ar mai trebui sa iti spun ca in anumite momente, ei vor lasa sertarul de la lenjeria intima deschis pentru a isi arata aprecierea pentru mine. Ca sa ma fac inteles, acesta este locul meu. Este perfect acolo, este ca si cum ai dormi inconjurat de lenjerie intima. Eh, ei bine.. exact asta este in realitate.

Draga pisicuta, imi amintesc momentul in care puteam sa intru intr-un pantof. Nu este nimic ca acel sentiment.. asa ca bucura-te cat de mult poti.

Citește și:

Draga pisicuta, din cauza faptului ca esti foarte micuta, nu poti sari... ceea ce este trist... trist pentru tine. Insa, intr-un final vei fi suficient de mare si vei sari... si vei gasi locurile la care eu m-am referit ca "SUS". Aceste locuri vor fi foarte bune pentru noi, in special in preajma viermisorului de om, care miroase a lapte.

Draga pisicuta, trebuie sa fii constienta de faptul ca sunt doua tipuri de mancare: prima este un fel de bobite deshidratate, negre si urate. Cred ca ne dau astfel de mancaruri pentru ca ne pregatesc sa fim astronauti; este doar o presupunere. Al doilea tip de mancare este adevarata mancare; este foarte speciala, asa ca ei o tin in niste cutii inchise ermetic, ce nu pot fi deschise de nicio gheruta puternica... doar oamenii le pot deschide cu usurinta, ca intr-o magie neagra.

Draga pisicuta, ar trebui sa te avertizez: sa ai grija la monstrul numit <<VACUUM>>. El poate manca si tipa in acelasi timp si l-am vazut mancand tot ce apuca. Serios, o bucata de hartie si doua jucarii de pisica nici nu au avut timp sa se lupte cu el, le-a mancat imediat. Incearca sa te ascunzi de VACUUM, poti folosi draperiile.

Citește și:

Draga pisicuta, un ultim sfat. Din cand in cand vei vedea un punct rosu. O sa iti spun direct: este real si poate fi prins... este adevarat pentru ca eu l-am prins. L-am prins pentru un minut intreg, dar cand am ridicat labutele mele, disparuse.

Asa ca, pisicuta.. Bun venit in casa. O sa te descurci de minune!"

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.