Setari Cookie-uri

Surpriza vietii ei: A aflat ca este insarcinata cu doar cateva zile inainte de a naste

Europa intr-o saptamana, mama in urmatoarele zile. A aflat ca este insarcinata cand era deja in al treilea trimestru.

"M-am panicat maxim. Am crezut ca a zis 13 saptamani - nu 33! Nu eram gata sa am un copil. Am doar 22 de ani. Fara job, fara bani... si nu am nici timp sa ma pregatesc. Am fost foarte speriata si nu stiam cum va reactiona Aaron. A fost foarte sustinator, dar eu fiind in Praga si el in Melbourne a fost destul de dificil. Trebuia sa ne incurajam reciproc. La inceput s-a speriat, intrebandu-ma <<Dar cum va voi putea sustine financiar pe amandoi?>>, insa nu a vrut ca lumea sa stie ca ii este greu, asa ca a incercat sa para puternic.

Nu aveam ce sa mai facem, trebuia sa ne obisnuim cu gandul ca vom deveni parinti. Copilul era pe drum si venea destul de repede, asa ca a trebuit sa ma pregatesc si sa ma intorc acasa. Nu aveam timp sa procesez tot ce se intampla, am plans 22 de ore, cat a durat zborul spre casa." - spune Kate Hudson, potrivit TheYoungMommy.

Citește și:

Kate Hudson (22 de ani) a aflat ca este insarcinata in timpul vacantei petrecute in Europa. Nu a avut niciun simptom cert:

Asa arata Kate Hudson in al treilea trimestru de sarcina (dreapta)

"Inca aveam menstruatie regulata, nu imi era greata, nu ma simteam rau dimineata. M-am ingrasat doar cateva kilograme, insa nu mi-a trecut prin cap ca sunt insarcinata."

Dupa sapte saptamani, Kate incepuse sa se simte rau, asa ca a decis sa faca un test de sarcina. Rezultatul pozitiv a facut-o sa puna urgent mana pe telefon si sa isi sune prietenul (Aaron), care era in Melbourne:

"Desi a fost socat cand a auzit, a incercat sa ma incurajeze, spunandu-mi ca ne vom descurca noi... si daca nu, avem cateva luni bune pana sa ne pregatim de venirea bebelusului."

Crezand ca sarcina este in prima faza, Kate si-a continuat vacanta. Aflata in Praga, tanara si-a dorit sa faca o vizita la medic pentru o analiza amanuntita a sarcinii. Atunci a aflat ca este insarcinata in 33 de saptamani!

Citește și:

"Am crezut ca a zis 13 saptamani - nu 33! Nu eram gata sa am un copil. Am doar 22 de ani. Fara job, fara bani..." - spune Kate.

Imediat ce s-a intors acasa, Kate a mers din nou la medic, de data aceasta alaturi de prietenul sau. Inca o surpriza: nu era insarcinata in 33 de saptamani, ci in 38. Era momentul sa se pregateasca de nastere.

Micutul Mason s-a nascut la doar cateva zile de la intoarcerea lui Kate acasa.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook si Instagram

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.