Setari Cookie-uri

Mama care a castigat in instanta dreptul de a-si UCIDE copilul

Cel mai cutremurator caz intalnit vreodata: o mama a cerut juratilor dreptul de a isi omori copilul.

Charlotte Fitzmaurice a decis sa puna capat suferintei fiicei sale, asa ca si-a luat inima in dinti si a mers direct in fata judecatorului de la Inalta Curte pentru a obtine dreptul de a isi omori fiica in varsta de 12 ani.

Nancy s-a nascut oarba, fiind diagnosticata cu hidrocefalie, meningita si septicemie… adica nu putea sa mearga, sa vorbeasca, sa manance sau sa bea. Fetita a tipat ore in sir din cauza agoniei. Acea zi a fost cea mai trista si urata zi din viata parintilor.

Din cauza ca organele nu functionau corect, fetita avea nevoie de asistenta medicala tot timpul, primind medicamente si hrana printr-un tub.

Pentru Charlotte, durerea de a isi vedea fiica in aceasta stare a fost de nesuportat. Asadar, dupa 12 ani de chin, aceasta a mers la tribunal pentru a lupta pentru dreptul de a pune capat vietii lui Nancy:

Fiica mea nu mai este fiica mea, ea acum este o leguma. Lumina ochilor mei a plecat; acum este doar frica si dorinta de a trai in pace. Astazi fac acest apel la dumneavoastra pentru Nancy. Cred ca a suferit destul. Imi frange inima sa fac asta, insa trebuie sa o spun.” – este mesajul femeii.

Citește și:

Decizia judecatorului a fost in favoarea lui Charlotte, dupa ce medicii i-au oferit toate detaliile necesare despre starea fetitei. Nancy a murit dupa 14 zile de la hotararea judiciara, dupa ce fluidele au fost retrase.

foto prima pagina: nou-nascut in bratele mamei, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.