Setari Cookie-uri

Video: Viata e prea scurta pentru a iti plange durerea! Invata CUM sa iti schimbi viata ACUM

Acest mesaj este pentru cei care trec prin momente grele acum... NU RENUNTATI LA VISUL VOSTRU. Vor veni vreme dificile, dar aceste vreme nu sunt aici ca sa ramana definitiv. Vor trece si va rasari soarele.

Nu stiu care este visul tau.

Nu imi pasa cate dezamagiri ai avut in timp ce munceai pentru a iti vedea visul implinit, dar acel vis pe care il ai doar pentru tine… acel vis este posibil. O parte din tine stie deja asta.

Este foarte dificil, nimeni nu a spus ca este usor.

Este dificil sa iti schimbi viata.

In drumul pe care il parcurgi acum vei fi de multe ori dezamagit, vei intampina numeroase obstacole si multa durere. In acele momente te vei indoi de puterea ta.

Iti vei spune “Doamne, de ce mi se intampla asta mie? Eu doar incerc sa am grija de copiii mei, de mama mea. Eu nu incerc sa fur sau sa jefuiesc pe nimeni. Cum este posibil ca asta sa mi se intample doar mie?

Acest mesaj este pentru cei care trec prin momente grele acum… NU RENUNTATI LA VISUL VOSTRU.

Vor veni vremuri dificile, dar aceste vremuri nu sunt aici ca sa ramana definitiv. Vor trece si va rasari soarele.

Citește și:

O forta care exista cu adevarat in noi toti. Este foarte important sa crezi in tine, sa crezi ca esti special, sa crezi ca esti UNIC. Majoritatea oamenilor se nasc, cresc, fac o familie, muncesc toata viata si apoi mor.

Se opresc din crestere, nu mai muncesc la propria persoana, se opresc sa viseze. Acei oameni nu mai au DORINTE. Apoi, multi ajung sa se planga, insa ei nu fac nimic pentru a scapa de situatia in care sunt.
Si cei mai multi oameni nu lucreaza la visele lor. DE CE? Unul dintre motive este FRICA DE ESEC: “Daca lucrurile nu ies asa cum ma astept?” Alt motiv este FRICA DE SUCCES: “Daca lucrurile ies asa cum ma astept, insa nu ma pot descurca?” Acestia nu sunt factori de risc.

Ai petrecut atat de mult cu alte persoane, ai petrecut atat de mult timp incercand sa faci ca oamenii sa te placa… Ii cunosti pe cei din jurul tau mai bine decat te cunosti pe tine! I-ai studiat, stii totul despre ei, iti place sa fii in preajma lor, vrei sa fii ca ei. Si stii ceva? Ai investit atat de mult timp in acele persoane incat ai ajuns sa nu mai stii cine esti.

Citește și:

Te provoc sa iti petreci timpul cu tine. Este necesar sa te cunosti daca vrei sa iti traiesti visul.

Dar oamenii care isi traiesc visul, ajung sa fie RAI. Cand devii “o persoana importanta” ajungi sa te separi de alte persoane, incepi sa te simti superior.

Te provoc sa iti definesti valoarea ta. Este important sa fii in preajma unor oameni buni, de la care ai ce invata. Oamenii sunt de neoprit si trebuie sa stii asta. Trebuie sa iti cunosti puterea.

Oamenii care isi traiesc visurile sunt oameni care sunt constienti ca trebuie sa munceasca pentru a avea ceea ce isi doresc. Daca vrei sa ai succes, daca vrei sa faci lucruri IMPRESIONANTE, te rog sa investesti in tine. Renunta la masca de victima, ridica-te si lupta! Si chiar daca ai parte de esecuri, invata din ele si lupta si mai mult.

Nu conteaza cat de rau este sau cat de greu este… trebuie sa reusesti. Trebuie sa mergi mai departe. Trebuie sa ai posibilitati. Trebuie sa avansezi!

Citește și:

Vreau sa fiu inginer, vreau sa fiu medic” – toata lumea spune asta. Asculta-ma! Poti ajunge la acel nivel. Nu poti ajunge acolo unde iti doresti decat daca incepi sa investesti in tine. Nu citesti carti. Te provoc sa mergi la conferinte. Te provoc sa investesti timp. Te provoc sa fii singur. Te provoc sa petreci o ora cu tine pentru a te cunoaste si a afla ce vrei.

Iesi din zona de confort si fa primul pas! Iti poti face parintii mandri de tine, iti poti face profesorii mandri de tine, poti face milioane de oameni mandri de tine.

Nu lasa pe nimeni sa iti fure visul!

Cand nimeni nu crede in tine… CREDE TU IN TINE! Nu uita de visul tau. Nimic nu se termina pana cand nu castigi. Iti poti trai visul!

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.