Setari Cookie-uri

Un baietel de sapte ani a ajutat o fetita saraca, de la orfelinat

Dupa 14 ani a avut parte de surpriza vietii lui. Ce a facut acea fata pentru el este INCREDIBIL.

O poveste de dragoste cum nu am mai vazut pana acum.

Tyrel avea doar sapte ani cand a participat la o strangere de fonduri pentru copiii dintr-un orfelinat. Copilul a fost rugat de parintii sai sa pregateasca un pachetel cu jucarii pentru o fetita fara familie, tocmai din Filipine. Pe langa jucarii, Tyrel a pus si o poza cu el in acel pachet.

Cadoul lui i-a fost daruit Joanei, o fetita care abia ajunsese in orfelinat. Tanara a fost atat de impresionata de surprizele primite incat a pastrat poza timp de 14 ani. In anul 2011, Joana l-a gasit pe Tyrel pe Facebook si i-a trimis imediat un mesaj pentru a ii multumi pentru cadoul trimis in urma cu multi ani; desi era un gest micut facut de acel copil, pentru ea, care nu avea nicio jucarie, insemna enorm.

Cei doi au continuat sa vorbeasca prin mesaje, intre ei creandu-se o legatura puternica. Dupa mai multe luni de "relatie la distanta", Tyrel a decis ca este timpul sa o cunoasca si personal. Acesta a strans bani de bilet si a zburat pana in Asia, unde s-a intalnit cu Joana si cu tatal acesteia. In momentul in care l-a vazut in iesind din aeroport, Joana a inceput sa planga de emotie.

Citește și:

Dupa doar zece zile petrecute impreuna, Tyrel si-a dat seama ca ea este aleasa inimii lui. I-a fost greu sa se desparta de ea, insa la plecare i-a promis ca distanta nu va fi o problema in relatia lor. Imediat ce s-a intors acasa, el a economisit toti banii primiti de la job; imediat ce a avut iar bani de bilet de avion, a zburat din nou pana in Filipine, de data aceasta pentru a ii cere permisiunea tatalui Joanei de a se casatori cu fiica lui.

Cei doi s-au casatorit in America, in urma cu putin timp, la o ferma. Acesta este primul lor Craciun impreuna.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.