Setari Cookie-uri

Acesti parinti AU ANULAT Craciunul copiilor. Motivul este INCREDIBIL

Multi ii felicita pentru curajul pe care l-au avut. Altii ii numesc idioti.

Craciunul este cea mai frumoasa perioada a anului… si nu pentru ca primim cadouri. De sarbatori, trebuie sa fim generosi, sa iertam si sa oferim – din pacate, multe persoane uita aceste lucruri importante. Copiii, in special, asteapta doar cadourile.

Cu totii stim ca Mos Craciun aduce cadouri doar celor cuminti, insa se pare ca nici macar amenintarea cu lista neagra a Mosului nu mai are efect asupra celor mici. De aceea, acesti parinti au decis sa anuleze Craciunul. Lisa Henderson si sotul sau, John, au cazut de comun acord ca anul acesta sa nu mai sarbatoreasca ziua de Craciun. Cei trei copii ai lor nu vor mai primi cadouri sub brad, informeaza foxnews.

Suna rau, nu-i asa?

Lisa, John si copiii vor sarbatori in continuare spiritul Craciunului, vor impodobi bradul, insa nu isi vor mai face cadouri. Banii pe care urmau sa ii dea pe cadouri ii vor folosi pentru a cumpara mici atentii pentru cei nevoiasi.

Citește și:

La inceput, copiii au fost suparati si chiar au refuzat sa accepte aceasta situatie:

Eu si John am ajuns sa ducem o lupta destul de grea cu copiii nostri; nu mai asculta, nu mai apreciaza ceea ce le oferim. Au inceput sa fie tot mai obraznici in ultima perioada. Asteapta foarte multe de la noi, iar comportamentul lor lasa de dorit. Au ajuns sa creada ca trebuie sa facem tot ce ei ne cer. Nici macar pedepsele nu mai functioneaza pentru ei. Au fost avertizati ca daca nu isi schimba comportamentul, vor exista consecinte. Am avut rabdare cu ei timp de mai multe luni si, ghici ce, nimic nu s-a schimbat.” – scrie Lisa pe blogul ei.

Recent, familia a realizat si un program numit „Adopta un bunic”, prin care invita bunici si bunicute de la casele de batrani pentru a lua cina cu ei si a petrece clipe frumoase. Lisa si John vor sa ii invete pe copii sa fie mai respectuosi cu cei batrani, sa aprecieze ceea ce primesc de la parintii lor si sa ofere mai departe nu doar dragoste, ci si ajutor financiar.

Citește și:

Asa cum era de asteptat, exista si multe critici la initiativa parintilor.

„Alt adult care are asteptari prea mari de la un copil. Lasa-l sa fie copil. Ai facut o treaba extraordinara... sa iei magia lor si sa ii fortezi sa vada realitatea. Sa le fie rusine ca iti cer jucarii si cadouri, nu? Sper sa te simti mai bine pentru le-ai furat copilaria.” – spune un cititor al blogului intr-un comentariu.

foto: Facebook

foto prima pagina: copil plangand, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.