Setari Cookie-uri

Si-a anuntat sotul ca il paraseste pentru fratele lui. Raspunsul barbatului a facut-o sa planga in hohote

Sotia lui a recunoscut ca il insela cu fratele sau. Ce a facut barbatul cand a aflat te va lasa fara cuvinte.

"Dragul meu sot,


Iti scriu aceste randuri pentru a iti spune ca te parasesc. Am fost o femeie foarte buna pentru tine timp de sapte ani si m-am saturat. Aceste ultime doua saptamani au fost ca un iad. Seful tau m-a sunat astazi sa imi spuna ca ti-ai dat demisia, iar asta a umplut paharul.


Saptamana trecuta, ai venit acasa si nici nu ti-ai dat seama ca ma tunsesem, ca ti-am gatit mancarea ta preferata sau ca am purtat o lenjerie sexy, cumparata special pentru tine. Ai venit acasa, ai mancat in doua minute si te-ai bagat direct in pat imediat dupa ce ai vazut meciul. Sa nu indraznesti sa imi spui ca ma iubesti, nici dragoste nu vrei sa mai facem. Fie ma inseli, fie nu ma mai iubesti deloc. Orice ar fi, vreau sa stii ca te parasesc.


P.S.: Nu incerca sa ma cauti. Fratele tau si cu mine ne mutam intr-un alt oras.


Sa ai o viata frumoasa in continuare! Fosta ta sotie.
"

Citește și:

Raspunsul barbatului este incredibil:

"Draga mea sotie,


Nimic nu m-a bucurat mai mult decat sa stiu ca ma parasesti. Este adevarat ca am fost casatoriti pentru sapte ani, dar sa recunoastem – nu ai fost cea mai buna sotie. Ma uit la meciuri atat de des pentru ca incerc sa nu te mai aud plangandu-te tot timpul. Pacat ca nu functioneaza. Am observat ca te-ai tuns saptamana trecuta, primul lucru care mi-a venit in cap cand te-am vazut a fost “Arati ca un barbat!”. Mama mea m-a crescut frumos si m-a invatat ca decat sa spun ceva urat, mai degraba sa nu spun nimic.


Cand mi-ai gatit mancarea mea preferata, probabil ca m-ai confundat cu fratele meu… pentru ca eu nu mai mananc carne de porc de sapte ani. Am fugit direct la somn pentru ca ti-am vazut acel costumas pe care il aveai pe tine; eticheta cu pretul era inca prinsa de sutien. Ma rugam sa fie doar o coincidenta pentru ca fratele meu tocmai ce imprumutase 50 de dolari de la mine in acea dimineata… iar costumul sexy cumparat de tine era 49,99 dolari.

Citește și:


Dupa tot ce mi-ai facut, inca te mai iubesc. Credeam ca putem face ceva pentru a salva aceasta casnicie. Asa ca, atunci cand am aflat ca am castigat la lotto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia si am cumparat doua bilete de avion pentru amandoi in Jamaica.


Dar cand am ajuns acasa, erai plecata. Totul se intampla pentru un motiv… cred.


Sper sa fii fericita si sa ai parte de viata luxoasa pe care ti-ai dorit-o tot timpul. Avocatul mi-a spus ca am avut noroc. Cu scrisoarea pe care mi-ai lasat-o, nu vei mai primi niciun banut de la mine. Asa ca ai grija de tine.


P.S.: Nu stiu daca ti-am spus asta vreodata, dar Carl, fratele meu, a fost nascut Carla. Sper ca asta nu este o problema."

foto prima pagina: barbat consoleaza o femeie, Shutterstock

sursa tickld.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.