Setari Cookie-uri

Video: Acesta este CEL MAI FRUMOS si emotionant viral al anului 2014

Cel mai apreciat clip al anului 2014 este unul cu adevarat special.

O reclama care ne invata ca dragostea si prietenia pot trece peste orice obstacol.

Clipul apartine companiei Budweiser si este realizat pentru a fi difuzat in timpul Super Bowl 2014; el a strans peste 54 de milioane de vizualizari pe contul oficial de Youtube, devenind astfel unul dintre cele mai apreciate clipuri ale anului 2014 (si CEL MAI FRUMOS).

Un alt filmulet popular, tot de la Budweiser, se axeaza pe aceeasi morala: Prietenii sunt usor de gasit, dar greu de pastrat.

Clipul se numeste Friends are waiting (Prietenii asteapta) si prezinta o poveste destul de emotionanta; este vorba despre o prietenie adevarata intre un catel si stapanul sau. Catelusul a fost adoptat inca de la primele saptamani si a crescut alaturi de stapanul sau.

Intr-o zi, barbatul iese in oras cu prietenii si isi lasa animalul de companie acasa, spunandu-i ca se intoarce imediat. Catelul asteapta ore intregi si sta treaz toata noaptea, entuziasmandu-se la fiecare masina care trece prin fata casei.

Citește și:

Barbatul ajunge acasa dimineata, iar cainele ii sare in brate. Pentru a nu conduce dupa ce a baut cateva beri, tanarul a decis sa isi petreaca noaptea la prieteni, intorcandu-se in siguranta acasa a doua zi.

sursa foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.