Setari Cookie-uri

Video: Un barbat a recreat o scena din The Notebook pentru a isi cere iubita in casatorie

Cel mai frumos cadou pentru aleasa inimii lui. Va vor da lacrimile la filmuletul pe care urmeaza sa il vedeti.

Un barbat a recreat una dintre cele mai frumoase scene din The Notebook, filmul preferat al iubitei sale, pentru a o cere de sotie. Momentul a fost foarte bine planificat, iar familia si prietenii apropiati au ajutat si ei.

In timp ce se plimba cu barca pe lac, o tanara ii opreste sa ii dea un buchet urias cu flori, o alta tanara canta She's The One (piesa lui Robbie Williams), iar lebede din hartie sunt puse sa inoate in jurul lor.

"Am un mic cadou pentru tine. Insa inainte de toate, vreau sa imi cer scuze pentru ca in ultimele zile ti-am spus o groaza de minciuni. Am incercat sa recreez un vis de-al tau. Cand suntem impreuna, totul este posibil. Impreuna ne este bine. Vreau sa fac asta pentru ca de cand te-am intalnit viata mea s-a schimbat complet.

Totul a devenit mult mai frumos. Si dupa atata timp, simt ca ma tot indragostesc de tine. Si pentru mine acesta este cel mai important lucru din lume. Sunt convins ca tu esti aleasa inimii mele." - ii spune tanarul inainte de a ii pune marea intrebare - "Chiara Grimaldi, vrei sa fii sotia mea?"

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.