Setari Cookie-uri

Video: A aflat ca iubitul urma sa o ceara de sotie. Asa ca barbatul a facut ASTA in schimb

A aflat ca iubitul sau vrea sa o ceara de sotie. Barbatul a renuntat la planul initial si a facut ceva INCREDIBIL.

"Summer a aflat ca vreau sa o cer de sotie in seara asta. Asa ca am decis sa renunt la planul original si sa fac altceva - am vrut sa ii ofer o noapte plina de surprize speciale." - spune barbatul in intro-ul filmuletului.

"Chiar aici, la prima intalnire a noastra, am stat si am vorbit." - ii spune prietenei sale. Apoi se pune in genunchi, insa nu pentru a o cere de sotie, ci pentru a isi lega sireturile.

Cerere in casatorie in trei parti

Partea 1: El o duce pe Summer la restaurantul la care au mers la prima intalnire; decide sa tina un discurs, asa ca se ridica brusc in picioare si cere celor prezenti in restaurant sa faca putina liniste:

"Imi cer scuze. La prima noastra intalnire, am venit aici pentru ca iubim sushi si.. inca iubim sushi. Multumesc.", apoi se asaza la loc, starnind rasete.

Partea a 2-a: Cei doi indragostiti decid sa mearga la o plimbare mai lunga si o cafea (din pacate, cafenea lor favorita era inchisa, asa ca au ramas doar la plimbare). Pe drum intalnesc o trupa, care canta melodia preferata a lui Summer. Tanara, vizibil emotionata, se opreste pentru a asculta toata piesa si, cel mai probabil, asteapta momentul in care iubitul ei va face miscarea... dar nu se intampla asta :))

Citește și:

Partea a 3-a: O plimbare pe docuri

"Am vrut ca asta seara sa ne intoarcem in trecut si sa ne amintim de locurile frumoase care ne plac amandurora: casa, restaurantul de sushi. Cele mai frumoase amintiri cu tine sunt acelea in care ne luam cate o cafea si mergeam la plimbari lungi. Uite, locul acesta este special pentru noi. Te iubesc foarte mult si vreau sa imi petrec restul vietii alaturi de tine. Vrei sa fii sotia mea?"

Vizibil emotionat, barbatul nu mai stie nici pe ce deget trebuie sa ii puna inelul.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.