Setari Cookie-uri

Fetita lui de trei ani spune asta in timpul rugaciunii de seara. Apoi tatal este nevoit sa ceara divortul

In timpul rugaciunii de seara, fetita lui spune ceva incredibil. Imediat ce aude, tatal se gandeste sa bage actele de divort.

Un tata incearca sa isi adoarma fetita de trei anisori; ii citeste o poveste, apoi impreuna spun o rugaciune. Micuta incepe: “Dumnezeu sa aiba grija de mami, de tati, de bunica… si pa pa, bunicule.”

Tatal intreaba mirat: “De ce i-ai spus pa pa, bunicului, draga mea?

Fetita raspunde: “Nu stiu, tati. Mi s-a parut ca asta trebuie sa spun.

A doua zi, bunicul moare. Tatal si-a amintit de rugaciunea fetitei sale, insa i s-a parut o coincidenta destul de stranie.

Dupa cateva luni, seara, tatal o pregateste pe fetita pentru nani. Micuta isi spune din nou rugaciunea: “Dumnezeu sa aiba grija de mami, de tati… si pa pa, bunica.” A doua zi moare si bunica.

La dracu!” – a gandit tatal, “copilul asta este in contact cu lumea de dincolo.

Dupa cateva saptamani, cand fetita se pregatea din nou de culcare, tatal ei a auzit-o spunand rugaciunea de seara: “Dumnezeu sa aiba grija de mami… si pa pa, tati.

Citește și:

A ramas socat, nu a reusit sa mai scoata un sunet intreaga seara. Nu a putut sa doarma deloc toata noaptea, s-a trezit speriat si cu teama de a mai merge la munca. Era nervos, nu stia ce sa faca pentru a se feri de moarte. Atunci i-a venit ideea ca daca reuseste sa treaca de miezul noptii, atunci pericolul a trecut. Se simtea in siguranta in birou, asa ca in loc sa mearga acasa la finalul zilei a decis sa ramana la munca, sa bea cafea si sa astepte sa treaca aceasta zi blestemata.

La miezul noptii s-a uitat la ceas si zambetul i-a revenit pe buze. A respirat usurat si a decis sa mearga acasa. Cand a ajuns, sotia lui l-a intampinat:

Nu te-am vazut niciodata lucrand atat de tarziu. Ce s-a intamplat?

Nu vreau sa vorbesc despre asta, am avut cea mai proasta zi din viata mea.” – a spus el.

Tu zici ca ai avut o zi proasta? Stai sa vezi ce mi s-a intamplat mie. In aceasta dimineata postasul murit chiar in fata blocului nostru.” – a spus femeia.

Citește și:

foto prima pagina: copil rugandu-se, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.