Setari Cookie-uri

Video: Taie un cartof in felii subtiri. Dupa ce vei vedea asta, nu vei mai cumpara niciodata chipsuri din comert

Cel mai bun si simplu truc pentru a face chipsuri homemade. Sunt mult mai sanatoase si mai gustoase decat cele din comert.

Cine credea ca poti face chipsuri chiar la tine acasa? Ei bine iata cea mai simpla reteta de chipsuri de cartofi - simplu si foarte gustos.

Ai nevoie de cartofi, o razatoare buna sau un cutit bine ascutit si o tigaie cu ulei. Incepe prin a taia cartofii in felii cat mai subtiri si pune-le intr-un bol mai mare. Foloseste servetele de hartie si sterge tot surplusul de lichid din feliile de cartofi, apoi pune-le la prajit in tigaia cu ulei incins.

Sfat: daca vrei ca chipsurile sa fie mai sanatoase, le poti coace in cuptor. Dupa ce ai sters cu servetelul feliile de cartofi, adauga cateva linguri de ulei si amesteca. Pune feliile intr-o tava de cuptor, tapetata cu o folie de copt astfel incat sa nu se lipeasca intre ele si baga la cuptorul incins pentru cateva minute. Mare atentie - chipsurile se coc foarte repede, asa ca nu uita de ele.

Poti folosi si alte legume pentru a face chipsuri: radacina de patrunjel, telina, morcov, sfecla rosie. Mai multe detalii in clipul de mai jos.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.