Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", de Sam Taylor-Johnson, o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, a debut pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 81,67 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com, informeaza Mediafax.

E mai buna decat primele carti! Grey - Versiunea lui Christian

"Cincizeci de umbre ale lui Grey", care ii are in rolurile principale pe actorii Dakota Johnson si Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, avand in vedere faptul ca scenele cu sex din acesta cumuleaza 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Actiunea are loc in Seattle, unde Anastasia Steele, o studenta in varsta de 22 de ani si inca virgina, cedeaza in fata sarmului si a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Pe locul al doilea in topul incasarilor de vineri pana duminica din Statele Unite ale Americii si Canada s-a clasat pelicula "Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service", care a obtinut in primul weekend de difuzare 35,6 milioane de dolari. Filmul regizat de Matthew Vaughn ii are in distributie pe Colin Firth, Taron Egerton si Samuel L. Jackson. O oragnizatie secreta de spionaj recruteaza un tanar de pe strada si il inscrie intr-un program extrem de competitiv de antrenament, in timp ce o amenintare globala iese la iveala din partea unui geniu al tehnologiei, cu ganduri deloc pacifiste.

foto prima pagina: captura Youtube

Video: Era la cinema, la Fifty Shades of Grey. Apoi s-a intamplat ASTA. Toata sala a ramas fara cuvinte
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: