Setari Cookie-uri

Video: Sotia lui este oarba. Ce face barbatul pentru ea IN FIECARE ZI? Mi-au dat lacrimile

Este cel mai frumos lucru pe care l-am vazut vreodata. O poveste de dragoste care iti va schimba complet parerea despre relatii.

Acest filmulet de doar opt minute ne ofera o lectie importanta de viata: iubirea inseamna a fi doi.

Scurtmetrajul se numeste Devotamentul Blind si aduce in prim plan o poveste incredibila de dragoste.

VERSIUNEA EI:

Imi iubesc sotul. Il iubesc chiar si cand sforaitul lui ma trezeste in fiecare dimineata. Asa ca il sperii ca sa se trezeasca. Este revansa mea zilnica. Food Networks spune ca trebuie sa pui un singur ingredient in omleta. Dar Louie prefera o omleta cu de toate pentru ca mama sa ii pregatea asa micul dejun cand era mic. O numeste “omleta cu de toate”, eu o numesc “scarbos”… dar asa ii place lui.


Eu ma ocup de rufe pentru ca mama m-a invatat ca un barbat cu haine murdare este un barbat care nu este iubit de sotia lui. Da, stiu ca este demodat, dar acum toate hainele sale albe sunt albe si toti colegii de la munca stiu ca este iubit. Intotdeauna imi promite ca data viitoare se va ocupa el de ele, insa niciodata nu il voi lasa.

Citește și:


Si stiu ca ma iubeste… pentru ca de fiecare data cand plec la munca, simt ca se uita dupa mine.

Una dintre activitatile mele preferate este momentul in care merg catre munca; este timpul pe care il petrec doar cu mine, am ocazia sa imi limpezesc mintea si sa imi pun in ordine gandurile inainte de un program aglomerat la munca.


O sa orbesc. O boala rara al carui nume abia daca pot sa il pronunt ma face sa imi pierd vederea. Si probabil ca imi voi pierde si cariera.


Ce sa ii spun lui? Nu ii mai pot face omleta cu de toate. Colegii de la munca vor crede ca nu imi mai pasa de el. Si acum, cand tot ce vreau este sa respir si sa plec, nu pot… pentru ca Louie nu ma lasa. Cum ii spui persoanei pe care o iubesti ca in scurt timp nu vei mai vedea? Simt ca din partenera lui ma transform in pacienta lui. Poate ca va fi mai fericit cu altcineva… cineva care sa nu fie o povara.

Citește și:

VERSIUNEA LUI:

Sotia mea orbeste… si nu vrea ajutorul meu. Vreau sa ma trezesc in fiecare dimineata si sa ii spun ca o iubesc. Ca totul va fi in ordine… dar nu vrea sa auda nimic. As vrea sa gatesc eu, insa ea insista sa o las sa se descurce singura. Si-a dat seama cum sa bage rufele la spalat. Inca insista sa mearga la munca si sa ia singura autobuzul.

Inima mea se opreste de fiecare data cand ma gandesc la ea traversand strada. Si, chiar daca nu ma lasa sa ii fiu aproape, o urmaresc in fiecare zi fara ca ea sa stie. Pentru ca despre asta este vorba atunci cand iubesti cu adevarat, nu? Este vorba despre ceva mult mai mult decat niste sentimente. Este o actiune in doi.


Cecilia nu va sti niciodata cate fac pentru ea si nici nu imi doresc sa afle vreodata. Eu inca o iubesc, chiar daca ea nu ma lasa.

foto prima pagina: captura Youtube

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.