Setari Cookie-uri

A ascuns 95.000 de dolari de sotul sau timp de 50 de ani. Ce a facut barbatul cand a aflat?

Motivul INCREDIBIL pentru care o femeie a ascuns 95.000 de dolari de sotul sau intreaga viata.

Un barbat si o femeie au fost casatoriti mai bine de 50 de ani. Ei au impartit totul si nu au avut secrete in casnicie, cu exceptia unui singur lucru marunt – femeia avea o cutie de pantofi veche in partea de sus a sifonierului, iar sotul sau nu avea voie sa o atinga. Barbatul nu i-a dat atentie, crezand ca sunt lucruri femeiesti in ea si niciodata nu a fost curios si nici nu a intrebat ce contine acea cutie. In cele din urma, el a uitat complet de ea. Pana intr-o zi, cand sotia lui s-a imbolnavit grav si a fost nevoit sa o duca la spital.

Crezand ca acesta este sfarsitul pentru ea, femeia i-a reamintit de cutie, spunandu-i ca atunci cand merge acasa sa o deschida. Curios, s-a grabit catre casa, a intrat repede in dormitor si a cautat cutia. Cand a vazut ce este in ea nu i-a venit sa creada ochilor: doua papusi crosetate si o suma uriasa de bani – 95.000 de dolari.

Citește și:

Uluit, s-a intors la spital si i-a cerut sotiei sale o explicatie. Ea i-a spus:

Cu putin timp inainte de nunta noastra, bunica mi-a spus secretul unui mariaj sanatos. De fiecare data cand sunt suparata pe tine, sa imi inchid gura si sa ma apuc de tricotat o papusa.

Barbatul a ramas fara cuvinte. In cutie erau doar doua papusi, ceea ce insemna ca femeia fusese suparata pe el de doua ori in 50 de ani. Emotionat, si-a sarutat sotia. Apoi a intrebat ce-i cu toti banii din cutie.

Ah, am facut acei bani din vanzarea celorlalte papusi tricotate.” – a spus batranica.

O femeie incredibila, care a luptat atat de mult pentru casnicia ei. Impartasiti aceasta poveste si cu celelalte cupluri.

Sursa material hefty.co

foto prima pagina: cuplu batrani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.