Setari Cookie-uri

Video: Aceste doua produse de bucatarie functioneaza de minune in curatarea pensulelor de machiaj

Cum sa iti cureti corect pensulele de machiaj cu DOUA produse pe care le gasesti IN BUCATARIE?

Pensulele de machiaj trebuie curatate foarte bine deoarece din cauza produselor cosmetice folosite acestea pot dezvolta bacterii, germeni si praf. Curatarea trebuie realizata cat mai des cu putinta, insa de fiecare data trebuie sa avem grija deoarece se pot deteriora destul de usor; de aceea este foarte important sa fim atente la ce fel de produse de curatare folosim.

Recent, am descoperit cea mai buna metoda pentru a spala pensulele de machiaj - avem nevoie de doua ingrediente simple, pe care le gasim chiar in bucatarie: ULEI DE MASLINE si DETERGENT DE VASE. Acestea functioneaza foarte bine impreuna - detergentul de vase curata incredibil, iar uleiul de masline protejeaza firele de par din pensule.

Tot ce trebuie sa facem este sa amestecam cateva picaturi de ulei de masline cu doi-trei stropi de detergent de vase, apoi sa trecem pensulele prin aceasta compozitie pana cand acestea sunt complet curatate; clatim cu apa din abundenta, apoi punem la uscat (insa nu la soare deoarece daca razele sunt prea puternice pot deteriora nu doar firele de par, ci si suportul periilor).

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.