Setari Cookie-uri

Video: A postat aceasta poza pe Instagram. Ce s-a intamplat apoi? NU POT SA CRED

Aceasta mamica a postat pe contul sau de Instagram o fotografie cu ea alaptandu-si copilul. Ce a urmat este incredibil.

Elisha Wilson Beach, sotia actorului Michael Beach, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care isi alapteaza copilul in timp ce este pe toaleta. Imaginea a fost apoi share-uita si pe contul sau de Facebook. In doar cateva minute, s-a creat o adevarata nebunie in jurul acestei imagini.

Life of Dad, o pagina foarte populara de Facebook, a preluat aceasta poza, stragand in scurt timp peste 25.000 de share-uri si peste 250.000 de like-uri.

Wilson Beach este acum criticata de foarte multe persoane in ceea ce priveste modul „inadecvat” si „murdar” de cum isi alapteaza copilul.

Cand a vazut ce scandal a provocat cu o simpla imagine, femeia a decis ca este timpul sa isi spuna si ea punctul de vedere:

Asa arata viata mea de mama si uneori nu este roz. Tu ce secret ai?” – mesajul a fost postat cu hashtag-urile viata de mama, viata de mama nu este roz, prea multa informatie, confesiunile unei mame, am facut asta, nu imi pare rau.

Citește și:

Comentariile din partea internautilor nu au intarziat sa apara:

„Nu imi voi alapta niciodata copilul in baie. Nu este igienic.”

„Pune-ti copilul in patut pana cand termini si abia atunci hraneste-l.”

„Cum poti spune ca aceasta poza este frumoasa? Cred ca este dezastruoasa!”

„I-ai permite partenerului tau sa iti faca poza in timp ce esti la toaleta si apoi sa postezi poza pe internet pentru ca toti sa o vedem?”

„Este dezgustator. Tampoanele pe mocheta, tu pe toaleta, copilul sugand in timp ce iti faci nevoile. Nu pot sa cred.” – acestea sunt doar cateva dintre comentariile lasate la aceasta poza.

sursa foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.