Setari Cookie-uri

Video: Noul videoclip al lui Smiley este MINUNAT

Trebuie sa vedeti si voi noul videoclip al lui Smiley. Piesa este superba si va va cuceri imediat.

comunicat de presa:

Intr-o zi ca oricare alta, intr-un studio dintr-o margine de Bucuresti, o mana de oameni veseli si talentati, pe numele lor din buletin: Andrei Tiberiu Maria, Marius Pop, Alex Racovita, Mihai Andrei, Vlad Munteanu si Dorian Micu, au venit cu o idee frumoasa si s-au hotarat sa o puna pe note muzicale. Au numit-o „Oarecare”.

<<Oarecare>> nu este o piesa pe care aveam intentia sa o lansam in acest moment. Avem multe cantece la studio care asteapta acea zi potrivita. Este o piesa pe care oamenii mi-au cerut-o, probabil si datorita mesajului ei simplu si pozitiv: sa iti traiesti viata cu demnitate, sa te bucuri zi de zi de ceea ce ai si sa fii bun nu te costa nimic”, a declarat Smiley.

Videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga si produs de HaHaHa Video Production, este un tribut adus actorului preferat al lui Smiley, Charlie Chaplin. Cu o pereche de pantaloni largi, o haina stramta, un melon si celebrul baston, inlocuit si de arcusul unei viori, artistul recreeaza cel mai cunoscut si mai simpatic personaj intruchipat de Charlot - „Vagabondul”. Visator, curios si mereu pus pe sotii, acesta se „trezeste” in mijlocul mai multor intamplari tragicomice, care starnesc zambetul.

Citește și:

Alaturi de colegii mei de la HaHaHa Production, care si-au asumat cate un personaj in aceasta poveste, am transformat o zi grea de filmare intr-un moment memorabil si plin de umor. << O zi in care nu ai ras este o zi pierduta.>>, cum spunea Charlie Chaplin.”, a adaugat artistul.

„Oarecare” este o piesa compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production.

Smiley este artistul pop prin excelenta. De la consacrarea lui, acum mai bine de zece ani, muzica romaneasca nu mai arata la fel. Smiley a adus ritm, culoare, originalitate, dezinvoltura si dorinta de a zambi. Orice postura, de producator, interpret, compozitor sau actor, e intampinata imediat de un succes molipsitor.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.