Setari Cookie-uri

Si-a facut un selfie in timp ce era la volanul masinii. Apoi s-a intamplat ASTA

Aceasta este o lectie pe care trebuie sa o stim cu totii. Ai nevoie de doar cateva secunde pentru a iti distruge COMPLET viata.

Politia a primit un apel in care era anuntat un accident la doar un minut dupa ce o femeie de 31 de ani postase pe Facebook cat este de fericita cand asculta melodia Happy a lui Pharell.

La 8:33 dimineata, Courtney Sanford posta pentru prietenii ei de pe Facebook ultimul mesaj: “Cantecul Happy ma face foarte FERICITA.” La doar cateva secunde de la acest post, masina a intrat pe contrasens si a lovit o masina de reciclare. Tanara a murit pe loc.

Se pare ca textul a venit la scurt timp dupa ce pe Facebook au fost uploadate cateva selfie-uri.

Textul de pe Facebook a fost postat la 8:33. Noi am primit telefonul la 8:34.” – a declarat lt Chris Weisner de la High Point Police Department. “In doar cateva secunde, totul s-a schimbat brusc si asta doar pentru a anunta niste prieteni cat de fericita era ea.” – a mai spus Weisner.

Citește și:

Femeia a pierdut controlul masinii, lovind camionul, care a pierdut controlul dupa ciocnire si a intrat intr-un copac aflat pe marginea drumului. Intre timp, masina tinerei a luat foc. Soferul camionului este in afara oricarui pericol.

In urma investigatiei, echipajul de politie a descoperit ca, desi Sanford purta centura de siguranta, aceasta nu era folosita corespunzator.

Acesta este un accident tragic si un lucru menit sa ne aminteasca tuturor sa conducem in conditii de siguranta, fara distrageri.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.