Setari Cookie-uri

Video: Fiul ei de departe ii trimite un cadou de Ziua Mamei. Mi-au dat lacrimile cand am vazut ce este

Este cel mai emotionant moment pentru o mama. Aceasta femeie a primit cel mai frumos cadou din partea fiului sau.

Cand a fost ultima data cand i-ai spus mamei tale ca o iubesti?

Aceasta mama a primit un cadou diferit de la fiul ei de departe: un mesaj in care ii spune cat de mult inseamna pentru el:

"Buna, mama. La multi ani de ziua mamei. Vreau sa stii ca te iubesc foarte mult si ca apreciez tot ce ai facut pentru mine. Distanta mare care ne desparte nu este deloc usoar de trecut cu vederea… din contra, uneori este chiar foarte dificil.


Imi amintesc ca ultima oara cand ne-am vazut a fost in urma cu doi ani; treceam prin San Diego in drumul meu catre Japonia, iar tu ai condus doua ore doar pentru a sta cu mine la o cafea pentru 45 de minute... pentru a fi sigura ca imi este bine. Apoi am fost nevoit sa urc din nou in avion si sa plec departe de tine.


Imi este foarte dor de tine. A fost dificil. In copilaria mea imi amintesc doar de clipele frumoase pe care le-am petrecut amandoi. Ai fost nevoita sa ma cresti de una singura, insa niciodata nu te-ai plans. Ai transformat un baietel rebel intr-un barbat de care sper ca esti mandra astazi. Mi-ai oferit atat de multe. Nu mi-am dat seama cat de multe sacrificii ai facut pana in momentul in care am ajuns la facultate, cand am aflat ca ai avut un vis – voiai sa devii atleta, insa ai ramas insarcinata cu mine si ai fost nevoita sa alegi; stiai ca nu le poti face pe amandoua, asa ca ai renuntat la visul tau pentru a ma avea pe mine.

Citește și:


M-ai crescut asa cum ai stiut tu mai bine; ti-ai sacrificat viata si mi-ai oferit tot ce ai avut. Imi imaginez cat de dificil a fost pentru tine.


Iti multumesc din tot sufletul pentru cresterea pe care am primit-o, pentru dragostea si sprijinul cu care m-ai obisnuit. Ma gandesc la toate lucrurile pe care le-ai facut pentru mine. Ma uit la copiii mei, daca as putea face pe jumatate din lucrurile pe care le-ai facut tu pentru mine, stiu ca vor ajunge niste barbati minunati.


Ai fost ca o lumina calauzitoare pentru mine, mi-ai oferit tot ce ai putut. Datorita tie sunt asa cum sunt – un tata grijuliu, un sot iubitor, un comandant in marina. Toate astea sunt datorita tie; mi-ai aratat ca in viata trebuie sa mergi mai departe, ca nu exista NU POT si ca nu trebuie sa renunt la visurile mele. M-ai invatat sa am onoare, integritate.


Am mult de munca in continuare si cred ca va fi dificil sa ne vedem des. De-asta am vrut sa fac Ziua Mamei una speciala pentru tine. Sper ca atunci cand ma privesti in ochi, sa vezi in fata ta un barbat de care sa fii mandra.

Citește și:


Sunt mandru sa te numesc mama mea, sunt mandru sa ma pot numi fiul tau. Te iubesc tu tot sufletul meu.
"

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.