Setari Cookie-uri

De ce nu imi permit sa o intretin pe mama copiilor mei

Acesta este modul meu ciudat de a ii spune sotiei mele ce inseamna pentru mine si pentru familia mea.

In momentul in care Ezra, fiul lor, s-a nascut, Steven Nelms si Glory, sotia lui, au ajuns la concluzia ca ar fi mai bine daca Glory si-ar da demisia de la locul de munca pentru a se ocupa de cresterea micutului.

Steven isi apreciaza foarte mult sotia pentru sacrificiul pe care l-a facut, asa ca a decis sa ii scrie o scrisoare deschisa, pe care sa o posteze pe internet:

"Eu si sotia mea am hotarat ca ar fi mai bine daca ea ar renunta la jobul ei si ar sta acasa pentru a creste copilul. Imi doream de foarte mult timp sa ii scriu o astfel de scrisoare, asa ca iata ca mi-am facut timp pentru a spune tot ce am pe suflet.

M-am gandit de nenumarate ori ca nu imi pot permite ca sotia mea sa fie o mama care sta acasa. Vreau sa stiti ca nu vreau sa jignesc pe nimeni cu acest post. Trebuie doar sa va spun ca pentru mine, personal, este dificil: nu imi pot permite acest lux.

Citește și:

As vrea sa explic exact ce vreau sa spun prin aceste cuvinte ca sa nu credeti ca vorbesc tampenii. Dimpotriva, spun cu mana pe inima ca nu imi permite financiar o femeie ca ea.

Glory sta acasa si are grija de fiul nostru in fiecare zi. Ea ii schimba scutecele, ii da sa manance, se joaca cu el, il pune la culcare si il alina cand este suparat. Si asta este doar minimul necesar.

El a devenit universul ei. Toata dragostea ei, tot timpul ei, toata energia ei. In fiecare zi ii este alaturi, mereu aproape si intotdeauna are grija de el.

Da, sotia mea este mama fiului meu si este un lucru firesc ca un parinte sa isi iubeasca si sa isi ingrijeasca micutul. Insa, asta este de asemenea o problema financiara destul de complicata.

- Salariul saptamanal pentru o dadaca: 705 dolari;

- Curatenie: de la 50 la 100 de dolari pe saptamana;

- Cumparator personal: 65 de dolari pe ora (patru ore pe saptamana);

Citește și:

- Bucatar: 240 de dolari pe saptamana;

- Asistent de finante: 15 dolari pe ora (5 ore pe saptamana);

- Asistent personal: 75 dolari pe ora;

- Spalatorie haine: 25 dolari pe saptamana.

Asta inseamna un venit anual de 73.960 de dolari. Acum ma puteti intelege cand spun sincer ca NU IMI POT PERMITE SOTIA.

Sa nu uitam de faptul ca nu exista concediu de odihna si nici concediu medical… nici bonusuri de merit, prime sau mariri de salariu.

Adevarul este ca mi-e rusine de fiecare data cand o fac sa se simta vinovata sau rasfatata cand isi cumpara ceva doar pentru ea. Mi-e rusine pentru faptul ca uneori simte ca nu are aceleasi drepturi ca mine la veniturile pe care le aduc in casa.

Problema este ca ea refuza sa accepte faptul ca veniturile noastre nici macar nu se po0e compara cu ceea ce ea face pentru familia noastra. Mi-ar trebui sa fac sute de mii de dolari pentru a incepe sa acopar cheltuielile si chiar sa imi pot permite sotia.

Citește și:

Ma iubeste neconditionat, imi iubeste fiul si are grija de familia noastra… deci, bineinteles ca nu face asta pentru un salariu si nici pentru a primi recunoastere din partea noastra. Dar uneori este bine ca o mama sa stie care este valoarea ei.

Deci, intr-un mod foarte ciudat, acesta este modul meu de a ii spune cat de mult o iubesc si cat de valoroasa este pentru mine si pentru copilul nostru. Vreau sa stie ca ii voi fi tot timpul alaturi si o voi trata precum o adevarata printesa. Este cea mai importanta persoana din viata mea… si nu mi-o pot permite.

sursa material: hellou.co.uk

foto prima pagina: cuplu fericit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.