Setari Cookie-uri

Video: Mi s-a facut pielea de gaina. Acesta este CEL MAI PUTERNIC clip al anului 2015

Acest clip are un mesaj incredibil pe care ar trebui sa il stim cu totii.

Cand Mama Natura vorbeste folosind fortele sale naturale, de obicei noi, oamenii, raspundem dupa fapte. Decat sa muncim din greu pentru a preveni inundatiile cauzate de incalzirea globala, preferam sa asteptam si apoi sa reconstruim comunitati intregi dupa ce acestea au fost "spalate" de fortele uraganelor.

Regizorii clipului pe care urmeaza sa il vedeti s-au gandit ca daca nu ascultam modul in care forta naturala a pamantului cere schimbarea, am putea asculta vocea personificata a Mamei Naturi. Julia Roberts si-a imprumutat vocea intr-un clip care pledeaza pentru imbunatatirea modului in care tratam casa noastra, planeta Pamant.

"Unii imi spun <<Natura>>. Altii imi spun <<Mama Natura>>. Sunt aici de mai bine de 4,5 miliarde de ani, de 22.500 de ori mai mult decat ati fost voi aici. Chiar nu am nevoie de oameni. Dar oamenii au nevoie de mine.

Citește și:


Da, viitorul vostru depinde de mine. Cand ma ridic, si voi va ridicati. Cand cad, si voi cadeti. Sau… si mai rau. Dar am fost aici si pentru eoni. Am hranit specii mult mai importante decat voi. Si am infometat specii mult mai importante decat voi.


Oceanele MELE. Pamantul MEU. Raurile MELE curgatoare. Padurile MELE… va pot lua totul… sau va pot ingropa.


Cum puteti alege sa traiti in fiecare zi neglijandu-ma? Nu prea conteaza asta pentru mine. Actiunile voastre vor avea consecinte asupra viitorului vostru. Nu al meu. Eu sunt natura. Eu voi renaste. Eu sunt pregatita sa evoluez.


Voi sunteti?
"

Mama natura nu are nevoie de oameni. Oamenii au nevoie de mama natura.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.