Setari Cookie-uri

Video: Incepe sa se demachieze. Ce urmeaza? O lectie pentru toate femeile

Clipul pe care urmeaza sa il vedeti este o lectie de viata pentru toata lumea.

Imperfectiunile fac parte din viata noastra, trebuie sa le acceptam si sa invatam sa traim cu ele. Pana la urma, aceste imperfectiuni ne fac UNICI.

Cheri Lindsay este o voleibalista de profesie, iar in timpul sau liber face filmulete pentru Youtube. In urma cu cativa ani tanara a fost diagnosticata cu Vitiligo. Afla povestea ei incredibila:

"Am fost diagnosticata cu Vitiligo, o afectiune care duce la aparitia petelor pe suprafata pielii. Aceasta problema a inceput in timpul facultatii; eram in Texas si medicii mi-au spus ca aceste pete se vor extinde foarte repede. La inceput a fost un soc destul de mare pentru ca totul s-a petrecut intr-un timp destul de scurt.


Este dificil sa te confrunti cu asa ceva. Cand am aflat ca am Vitiligo, m-am vazut nevoita sa pun cateva intrebari:


Prima este: Doare? – NU;


Boala este contagioasa? - ABSOLUT DELOC;

Citește și:


Pot trai cu asa ceva? – BINEINTELES.


Cea mai ciudata reactie pe care o primesc este din partea copiilor. Ei sunt curiosi si vor sa stie ce se intampla, asa ca parintii lor vor sa intre in pamant de rusine cand micutii incep sa arate cu degetul si sa intrebe “Ce a patit?”. M-am obisnuit cu asta; prefer ca oamenii sa ma intrebe decat sa faca singuri presupuneri in ceea ce priveste starea mea.


Am ales sa gasesc o alternativa, un produs de pus pe fata, care sa ma fereasca de socul initial al celor care ma vad: “Are pielea neagra, dar are pete albe pe fata.” Vreau ca lumea sa ma vada asa cum eram inainte de aceasta afectiune. Asa arat normal – nu vreau ca oamenii sa creada ca sunt jignita de reactia lor. Nimeni nu este 100% perfect.


Ma ocup de filmulete pe Youtube pentru a impartasi povestea mea si cu altii. Acum este randul vostru sa va impartasiti povestile – va veti simti mult mai bine.
" - spune tanara.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.