Setari Cookie-uri

Video: Un tanar si-a filmat in secret mama si a postat filmuletul pe internet. Mi-au dat lacrimile

Un tanar a facut in secret filmulete cu mama sa, apoi a postat materialele pe internet. Cand am aflat motivul, mi-au dat lacrimile.

"Ceea ce urmeaza sa vedeti este un proiect la care lucrez de mai bine de un an. Mama mea nu stia absolut nimic despre el.... pana acum!" - este mesajul care apare la inceputul clipului.

Alex, un tanar care isi iubeste foarte mult mama, a realizat ca aceasta nu a mai avut un iubit de foarte mult timp. El a vrut sa o ajute sa gaseasca pe cineva care sa o iubeasca si sa o respecte, asa ca a facut un filmulet pe care l-a postat pe internet.

Lumea in care traim este un loc minunat. De fapt, acesta este locul meu preferat din tot universul. Nu am calatorit foarte mult, insa Marte nu pare a fi o planeta foarte prietenoasa, daca intelegeti ce vreau sa spun.


Chiar daca toti suntem unici si speciali in felul nostru, imi place sa cred ca in esenta suntem toti la fel... sau, cel putin, in interiorul nostru toti ne dorim acelasi lucru: sa iubim si sa fim iubiti. Si dupa aceste cuvinte frumoase as vrea sa va fac cunostinta cu mama mea.

Citește și:


In acest moment probabil ca va intrebati despre ce este vorba in acest filmulet. Pe scurt, mama mea este singura si merita un barbat bun. In ultimii ani a incercat sa gaseasca dragostea si chiar a mers la cateva intalniri care, din pacate, nu au decurs tocmai bine.


Asadar, ce tip de barbat este potrivit pentru mama mea? Cred ca ar fi vorba despre un barbat caruia sa ii placa lucrurile care ei ii plac. Ce ii place ei?


Mamei mele ii place tenisul, inotul, natura, skiatul, yoga, sa se relaxeze la soare, arta, berea, plimbarile cu bicicleta, calatoriile, sa se distreze, sa danseze, sa iasa in oras cu cea mai buna prietena a sa... si, cel mai important lucru, sa aiba grija de sora sa, de mama sa... si de toata familia.
” - spune Alex.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.