Setari Cookie-uri

A plans cand a vazut cicatricele lasate de cele 5 operatii la inima. Apoi tatal lui a facut ASTA

Un baietel de doar sapte ani se considera "urat" din cauza taieturilor provocate de cele cinci operatii la inima. Insa tatal lui a facut un gest incredibil.

Carter Gentle, un copil de doar sapte ani a fost supus la cinci operatii pe cord deschis. Ultima operatie a fost in urma cu doar cateva luni. Tatal acestuia l-a surprins pe micut cum se privea in oglinda cu lacrimi in ochi, fiind trist pentru ca avea numeroase cicatrice pe intreaga suprafata a toracelui.

"S-a dus in oglinda de la baie si a inceput sa suspine. Mi-a spus <<Oamenii vor crede ca sunt urat. Semnele astea arata oribil>>. Ca parinte, asta iti frange inima. Este copilul meu si vreau sa il vad fericit; supravietuieste, iar asta este tot ce conteaza. " - a declarat tatal sau, informeaza Today.

Pentru a il ajuta sa treaca peste aceste preocupari legate de aspectul sau, familia lui a decis sa faca un gest incredibil: i-au facut o fotografie cu pieptul dezgolit si a urcat poza pe Facebook:

"I-am spus ca cicatricele sunt frumoase si ca acestea il ajuta sa arate ca un super-erou. A trecut prin multe probleme, trebuie sa vada partea frumoasa a vietii." - a adaugat tatal sau.

Citește și:

"Ne-a fost teama sa postam aceasta poza, insa eu simt ca este important. In aceasta dimineata, Carter si-a dat jos bandajele dupa ultima operatie. A plans pentru 45 de minute cand a vazut cum arata pieptul sau; spune ca ii este teama ca oamenii sa nu il considere urat. Ca parinte, a fost greu sa aud aceste cuvinte venind de la el. I-am spus ca cicatricele lui sunt frumoase si ca il fac sa arate precum un super-ero. Cate Like-uri merita Carter pentru curajul sau? Dati share la aceasta poza." - este mesajul care insoteste imaginea.

Cum era de asteptat, poza a strans peste 100.000 de share-uri.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.