Setari Cookie-uri

Era deranjat de faptul ca el muncea si sotia lui statea acasa. Apoi s-a intamplat ASTA

De ce niciun barbat nu ar trebuie sa se planga NICIODATA ca sotia sta acasa.

O lectie de viata PENTRU TOTI BARBATII!

Un barbat era satul ca el trebuia sa mearga la munca in fiecare zi, iar sotia lui statea acasa. Voia ca ea sa vada cum este sa fii barbat si sa muncesti zi de zi, asa ca s-a rugat la Dumnezeu:

Doamne Dumnezeule… ma duc la munca in fiecare zi si stau la birou opt ore, in timp ce sotia mea se relaxeaza zi de zi. Vreau sa vada prin ce trec eu asa ca, te rog, schimba-ne corpurile. Las-o sa intre in corpul meu pentru o zi. AMIN.

Dumnezeu i-a ascultat ruga si a schimbat corpurile.

Dimineata barbatul s-a trezit in corpul sotiei lui. A facut un dus, a pregatit micul dejun pentru partenerul lui, a trezit copiii, i-a imbracat pentru scoala, le-a dat micul dejun, le-a pus pachetelele pentru pranz si i-a dus cu masina la scoala.

In drum spre casa, a luat hainele de la curatatorie, s-a oprit la banca pentru a plati facturile, a mers la cumparaturi dupa mancare.

Citește și:

Cand a ajuns acasa, a curatat litiera pisicii, a scos cainele la plimbare, apoi a fost nevoit sa ii faca o baie.

Intre timp se facuse 13:00. S-a grabit sa aranjeze paturile, sa spele cateva rufe murdare, sa dea cu aspiratorul, sa stearga praful, sa dea cu mopul si sa spele vasele.

S-a dus sa ia copiii de la scoala, le-a pregatit o mica gustare si i-a ajutat cu temele. Apoi a mers sa calce cateva camasi si haine. La 16:30 era timpul sa se pregateasca pentru cina: a inceput sa curete cartofii, sa pregateasca puiul si sa spele legumele pentru salata.

Dupa ce toti au mancat, a curatat in bucatarie, a spalat vasele, a impaturit rufele spalate, le-a facut baie copiilor si i-a bagat la culcare.

La 21 nu mai putea de oboseala… terminase toata treaba. S-a dus in dormitor; stia ca partenerul lui vrea sa faca dragoste, asa ca nu s-a opus.

In urmatoarea dimineata, s-a trezit imediat, a ingenuncheat langa pat si a spus:

Citește și:

Doamne, nu stiu ce a fost in capul meu. Nu pot sa cred ca mi-am invidiat sotia pentru ca sta acasa toata ziua. Te rog, schimba-ne inapoi. Vreau sa fiu iar in corpul meu.

Dumnezeu, in gloria lui infinita, i-a raspuns:

Fiul meu, stiu ca ti-ai invatat lectia si ca esti mai mult decat nerabdator sa schimbi locurile. Trebuie doar sa astepti noua luni. Aseara ai ramas insarcinata.

foto prima pagina: fotografie de la nunta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.