Setari Cookie-uri

Mama traieste in rasul tau!

Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama.

"Poate ca pe nimeni nu chinuim atat de mult ca pe propria noastra mama; poate ca fiindca nici o dragoste nu sacrificam mai putin: atat de siguri suntem ca ne-a fost data pentru totdeauna si ca intotdeauna ne va ierta." Jacinto Benavente

Mama ta este intotdeauna cu tine... ea este soapta frunzelor cand te plimbi pe strada... este mirosul unor alimente de care iti amintesti, al florilor pe care le atingi si al parfumului pe care il porti... este mana rece de pe fruntea ta atunci cand nu te simti bine... este respiratia din aer intr-o zi rece de iarna... este sunetul ploii care te adoarme... este in culorile unui curcubeu... Ea este fericirea din dimineata zilei de Craciun.

Mama ta traieste in rasul tau... se cristalizeaza in fiecare lacrima... simte fiecare emotie... percepe tristetea ta... intelege frica ta, gelozia, dragostea, ura, neputinta, bucuria, durerea... si tot timpul spera si se roaga sa intalnesti doar binele si dragostea pe drumul vietii tale.

Citește și:

Mama ta este locul in mergi acolo cand esti trist, este prima ta casa... este harta pe care o urmezi cu fiecare pas pe care il faci.

Mama ta este prima ta dragoste... primul tau prieten.. chiar si primul tau dusman. Nimeni si nimic nu trebuie sa te desparta de ea. Nici timpul, nici spatiul... nici macar moartea.

foto prima pagina: mama si fiica in natura, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.