12 luni de durere si suferinta. 12 luni in care am invatat sa traiesc fara el. Mi-a luat mult, stiu.. insa in momentul in care ne-am despartit, o parte din mine a murit. Si tocmai cand incercam sa merg mai departe cu viata mea, am primit un mesaj de la el.

4 Motive pentru care nu ți-ai găsit sufletul pereche până acum

Fix la un an de cand drumurile noastre s-au bifurcat pentru totdeauna, el a revenit din nou in viata mea:
Ce mai faci?” – mi-a aparut pe telefon.

Puteam sa il ignor… puteam sa ii spun sa se duca dracu… puteam sa fac multe. Dar stiti ce am facut? Am inceput sa plang.

Sufletul meu s-a intors in trecut; mi-am amintit de toate clipele frumoase pe care le-am avut alaturi de el. Da, am dezgropat toate amintirile pe care imi jurasem sa le tin departe de mine… si mi-am dat seama ca dragostea adevarata chiar exista. Si uneori trebuie sa lupti pentru ea.

Am crezut ca si el mai are sentimente pentru mine… asa ca am inceput sa il caut pe Facebook. Fata lui era acolo, in poza de profil… zambea alaturi de ea – femeia care mi l-a furat. M-am uitat zeci de minute la pozele lor. In ochii lui vedeam fericire.

Simteam nevoia de a ii spune ceva… orice. Voiam sa ma bucur ca este fericit, dar inima nu ma lasa. Asa ca i-am lasat un mesaj scurt: “Wow, ma bucur sa vad ca esti bine. Eu sunt foarte fericita, cred ca mi-am gasit sufletul pereche

Am stat mult pana sa dau TRIMITERE mesajului. Imi doream din tot sufletul sa sterg ultima parte, dar inima nu m-a lasat. Parea fericit… si pentru mine fericirea lui era singura care conta.

Da, inima mea inca bate pentru el… insa prefer sa il vad fericit cu o alta femeie decat nefericit cu mine.

foto prima pagina: femeie langa fereastra, Shutterstock

8 Semne de la Univers că ești pe cale să îți întâlnești sufletul pereche
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: