Setari Cookie-uri

In urma unui accident de masina, sotia lui si-a pierdut memoria. Ce a facut barbatul pentru ea? INCREDIBIL

Sotia nu isi mai amintea de nunta lor, asa ca barbatul a decis sa faca ceva INCREDIBIL pentru ea.

Jeremy Stamper a dezvaluit pentru ABC ca a fost dezamagit cand sotia lui i-a marturisit ca in urma accidentului de masina avut aceasta si-a pierdut memoria si nu isi mai amintea de ziua nuntii lor.

"A venit la mine si mi-a spus ca nu isi mai aminteste nimic. In acel moment m-am gandit ca as putea face ceva pentru ea, asa ca am hotarat sa facem a doua nunta. <<Nu-ti face griji! O sa ne casatorim din nou.>>"

Cei doi au fost impreuna timp de 11 luni, apoi s-au logodit; dupa o logodna de doi ani, Justice si Jeremy s-au casatorit intr-o ceremonie restransa la care au participat doar 70 de oameni (familie si prietenii apropiati).

"A fost o nunta minunata. A fost perfect. Imi pare rau ca nu isi mai poate aminti si de aceea am decis ca cel mai bine ar fi daca am face si a doua nunta.

Medicii i-au spus ca este posibil ca memoria sa ii revina, insa nimic nu este sigur. Se poate sa ramana cu aceste spatii goale in mintea ei pentru totdeauna. Am vazut-o cum se uita la imaginile si la filmuletul de la nunta. Era cu lacrimi in ochi. Stiu ca se simte vinovata pentru ca nu isi aminteste nimic." - a mai declarat barbatul.

Citește și:

Cei doi au hotarat sa se recasatoreasca pe data de 1 august, fix in ziua in care implinesc un an de casatorie.

foto prima pagina: mire si mireasa la apus, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.