Jeremy Stamper a dezvaluit pentru ABC ca a fost dezamagit cand sotia lui i-a marturisit ca in urma accidentului de masina avut aceasta si-a pierdut memoria si nu isi mai amintea de ziua nuntii lor.

Singura modalitate de a atrage dragostea in viata ta (in loc de durere si suferinta)

"A venit la mine si mi-a spus ca nu isi mai aminteste nimic. In acel moment m-am gandit ca as putea face ceva pentru ea, asa ca am hotarat sa facem a doua nunta. <<Nu-ti face griji! O sa ne casatorim din nou.>>"

Cei doi au fost impreuna timp de 11 luni, apoi s-au logodit; dupa o logodna de doi ani, Justice si Jeremy s-au casatorit intr-o ceremonie restransa la care au participat doar 70 de oameni (familie si prietenii apropiati).

"A fost o nunta minunata. A fost perfect. Imi pare rau ca nu isi mai poate aminti si de aceea am decis ca cel mai bine ar fi daca am face si a doua nunta.

Medicii i-au spus ca este posibil ca memoria sa ii revina, insa nimic nu este sigur. Se poate sa ramana cu aceste spatii goale in mintea ei pentru totdeauna. Am vazut-o cum se uita la imaginile si la filmuletul de la nunta. Era cu lacrimi in ochi. Stiu ca se simte vinovata pentru ca nu isi aminteste nimic." - a mai declarat barbatul.

Cei doi au hotarat sa se recasatoreasca pe data de 1 august, fix in ziua in care implinesc un an de casatorie.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: mire si mireasa la apus, Shutterstock

50 de intrebari care iti vor schimba perspectiva asupra vietii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: