Setari Cookie-uri

Aceasta mireasa CU BARBA este cel mai frumos lucru pe care il vei vedea astazi

Este timpul sa uitam de toate idealurile de frumusete preconcepute.

Harnaam Kaur are Polycystic Ovary Syndrome (sindromul ovarului polichistic), o afectiune care produce mai multi hormoni masculini; aceasta problema a provocat cresterea parului pe fata inca de la varsta de 11 ani. Dupa ani intregi in care toti au ras de ea, aceste jigniri ducand la auto-vatamare corporala si chiar si ganduri de sinucidere, Kaur a hotarat sa se accepte pentru ceea ce este cu adevarat - o femeie cu barba, o femeie minunata.

"Am hotarat ca este timpul sa renunt din a incerca sa fiu altcineva si sa incerc sa imi accept corpul, sa imi accept acele lucruri pe care oamenii le numesc defecte. Imi place barba mea, imi plac vergeturile mele si imi plac cicatricele mele. Aceste lucruri ma fac unica, ma fac sa ma simt bine... ma completeaza.

Barba mea a devenit o parte a corpului meu. Aceasta este sursa puterii si increderii mele. Oamenii vad doar par, insa barba pentru mine este mult mai mult.

Citește și:

Am decis sa nu ma mai rad pentru a arata lumii o imagine diferita, increzatoare, diversa si puternica a unei femei... imi iubesc barba si voi avea grija de ea pentru totdeauna." - a declarat Kaur pentru HuffingtonPost.

Kaur a pozat recent pentru Urban Bridesmaid Photography, un studio de fotografie din sudul Londrei.

sursa imagini interior si prima pagina: rocknrollbride.com si urbanbridesmaid

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.