Setari Cookie-uri

Video: Nu a putut ajunge la concertul ei din cauza bolii. Ce a facut artista pentru ea

Cel mai frumos gest! O artista cunoscuta a vazut un clip cu aceasta fetita si s-a decis sa o ajute

Cantareata americana de muzica country-pop Taylor Swift a donat 50.000 de dolari pentru o adolescenta care sufera de cancer, dupa ce a aflat ca aceasta este dezamagita ca nu poate participa la unul dintre concertele sale, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Naomi Oakes, o adolescenta in varsta de 11 ani, a fost recent diagnosticata cu leucemie mieloida acuta si va fi nevoita sa stea in spital vreme de noua luni. Prin intermediul unui filmulet publicat pe retelele de socializare, Taylor Swift a aflat de cazul fetei si de faptul ca adolescenta va rata concertul sau din Phoenix, Arizona, de luna viitoare, si a facut o donatie de 50.000 de dolari.

"Pentru frumoasa si curajoasa Naomi, imi pare rau ca il vei rata, dar vor fi mereu multe concerte. Hai sa ne concentram in a te face pe tine sa te simti mai bine. Trimit cele mai mari imbratisari pentru tine si familia ta", i-a scris Taylor Swift adolescentei.

Citește și:

Naomi a vazut mesajul cantaretei si a fost atat de incantata incat a spus ca "va lesina".

Intr-un clip publicat online, Naomi, care sta pe patul sau din spital, afiseaza un zambet strengaresc in timp ce se uita la telefon. Facandu-i pe cei din salon sa rada, fata exclama: "De abia mai pot respira. Cred ca voi lesina".

Taylor Swift a reusit sa castige admiratia adolescentilor si a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emotionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" si "I Knew You Were Trouble". Taylor Swift, in varsta de 25 de ani, care a devenit cunoscuta in 2006, si-a lansat pe 27 octombrie cel de-al cincilea album, intitulat "1989".

Fiecare dintre albumele de studio ale cantaretei s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare in Statele Unite ale Americii.

foto prima pagina: captura Youtube

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.