Kudika
9 Iulie 2015

Ce inseamna cu adevarat sa te supui barbatului? Cel mai tare discurs din lume vine de la un preot.

"Nu este un secret ca preotul Constantin Necula este un personaj parca din alt aluat, lucru demonstrat de atatea ori prin prelegerile pe care inalta fata bisericeasca din Sibiu, le-a sustinut de-a lungul timpului. Necula a primit de curand aplauze la scena deschisa la o prelegere sustinuta la Iasi." - este mesajul care insoteste clipul pe care urmeaza sa il vedeti.

Video: A instalat o camera video in padure. Ce a surprins? Nu am vazut niciodata asa ceva

Ce inseamna ca sotia sa se supuna sotului.

Cred ca a te supune sotului nu inseamna a-i mirosi ciorapii murdari, a-l descalta de ciorapii cand e narod si nici a-i admite toate mojiciile. Daca cel mai bun prieten este cel care te apara pe tine de tine insuti, inseamna ca cea mai buna sotie este cea care te apara pe tine de tine insuti.

Cum Dumnezeu sa fie egalitate intre soti cand femeia naste si barbatul nu? Femeia este net superioara barbatului, dar asta nu ii da dreptul sa se supuna absurd.

Nu inseamna ca, daca el vine beat acasa si iti vomita in buctarie, tu esti obligata de fiecare data sa spui: << Buna, iubitule! Gandim Pozitiv! Ai avut o indigestie pe baza de 3 litri de vin.>> Nu, il pui pe tampit dimineata sa spele pe jos

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Video: Ce inseamna cu adevarat SA FII BARBAT? Un clip pe care toti trebuie sa il vedem

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: