Setari Cookie-uri

Un barbat este pe cale sa divorteze pentru ca nu a facut ASTA in timpul casniciei

Din cauza acestei probleme, barbatul si femeia alaturi de care credea ca isi va petrece restul vietii divorteaza.

Sunt un om normal, nu un expert in relatii. Insa iata ca divortul meu este pe cale sa se finalizeze in aceasta saptamana... si asta ma face sa vad cu alti ochi casnicia. Imi dau seama de lucrurile pe care trebuia sa le fac altfel. Dupa ce am pierdut femeia pe care o iubesc de 16 ani... iata ce nimeni nu mi-a spus:

Nu te opri din a o curta! Nu te opri din a o scoate in oras


Niciodata... dar niciodata nu lasa ca rutina sa intervina intre voi. Cand i-ai cerut sa se casatoreasca cu tine i-ai promis sa fii barbatul care SA II STAPANEASCA si sa ii protejeze inima pe vecie. Acesta este cel mai important si mai sacru legamant pe care il poti face. TE-A ALES PE TINE. Nu uita asta niciodata; SA NU FII NICIODATA LENES IN RELATIA TA.

Protejeaza-te!


Asa cum te-ai angajat sa fii protectorul inimii tale, este important sa iti pazesti si propria inima cu aceeasi vigilenta. Iubeste-te pe deplin, iubeste lumea din jurul tau... insa sa stii ca exista un loc special in inima ta unde nimeni nu trebuie sa intre in afara de sotia ta. Pastreaza acest loc tot timpul; trebuie sa fii mereu gata sa o primesti in inima ta si sa refuzi pe oricine altcineva care vrea acel loc.

Citește și:

Nu uita sa te reindragostesti de ea


Va veti schimba in mod constant pe parcursul vietii. Nu veti mai fi aceiasi oameni care erati cand v-ati casatorit. In cinci ani nu veti mai fi aceleasi persoane de astazi. Schimbarile vor veni, iar voi veti fi nevoiti sa va acceptati reciproc zi de zi. Ai grija de inima ei si respect-o! Nu este nevoita sa stea cu tine doar pentru ca a spus DA intr-o zi; lucrul asta se poate schimba foarte usor, iar ea ii va da inima altcuiva. Lupta mereu pentru a ii recastiga dragostea exact asa cum ai facut cand ai incercat sa o cuceresti.

INTOTDEAUNA sa vezi tot ce are mai bun


Concentreaza-te doar pe ceea ce iti place la ea; daca vrei sa o schimbi, o vei rani. Daca ii vezi doar defectele, iti vei consuma iubirea pe nimicuri. Concentreaza-te astfel incat sa ii vezi doar iubirea pentru tine si... vei stii fara indoiala ca esti cel mai norocos om de pe pamant.

Citește și:

Nu este de datoria ta sa o schimbi

Datoria ta este sa o iubesti asa cum este. Si daca ea se schimba, invata sa o iubesti cu ceea ce are nou in fiecare zi.

Asuma-ti responsabilitatea


Fii responsabil pe deplin pentru propriile emotii. Nu este de datoria sotiei tale pentru a te face fericit si nici nu te poate face trist. Esti responsabil pentru a iti gasi propria fericire.

Nu o invinovati atunci cand esti nervos


Nu te enerva niciodata pe ea doar pentru ca ai probleme; acestea sunt emotiile tale, este de responsabilitatea ta de a te descurca cu ele.

Nu uita sa fii prezent!


Ofera-i nu doar timpul tau, ci si concentrarea, atentia si sufletul. Fi prezent atunci cand purtati o conversatie sau cand vrea doar sa iti spuna ceva. Trateaz-o ca pe cel mai valoros client al tau.. pentru ca asta este.

foto prima pagina: mire si mireasa la masa, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.