Setari Cookie-uri

Dupa nastere, mama a cerut sa isi vada copilul. Cand l-a privit de aproape... a incremenit

O mama a facut un sacrificiu incredibil pentru singurul ei copil.

Acum pot sa imi vad copilul?” – a intrebat mama fericita.

Cand micutul i-a fost pus in brate, ea a ridicat paturica in care era tinut… apoi a incremenit. Doctorul si-a intors privirea, uitandu-se catre fereastra. Copilul se nascuse fara urechi.

Timpul a dovedit ca auzul micutului era perfect. Doar infatisarea era alta. Intr-o zi, baietelul a venit grabit de la scoala, aruncandu-se direct in bratele mamei sale. Ea a oftat, stiind ca viata lui urma sa fie o succesiune de inimi zdrobite:

Ce s-a intamplat, dragul meu?” – a intrebat ea.

Cu lacrimi curgand siroaie pe obrazul lui, micutul a spus: “Un baiat… un baiat mare… mi-a spus ca sunt un ciudat.

Baiatul a crescut… era foarte frumos. Multe fete il placeau. El voia, insa, sa fie perfect – ura ca nu are urechi. Intr-o zi, tatal lui a mers la doctor pentru a afla daca se poate face ceva in aceasta privinta:

Citește și:

Cred ca am putea incerca un transplant de urechi… insa este destul de dificil sa gasim.” – a marturisit medicul.

Acestea fiind spuse, familia a inceput sa caute o persoana care ar face un asemenea sacrificiu pentru un tanar. Au trecut doi ani, insa niciun rezultat pentru ei. Apoi, intr-o zi, tatal isi anunta fiul:

Fiule, avem o surpriza pentru tine. Putem merge la spital, eu si mama am gasit pe cineva care iti va dona urechile de care ai nevoie. Insa acesta este un secret, nimeni nu stie cine este aceasta persoana minunata.

Mai tarziu, tanarul s-a casatorit; pe plan profesional, el a devenit un om de succes. El nu a uitat niciodata acea persoana care a fost dispusa sa isi dea propriile urechi pentru el:

Dar vreau sa stiu! Cine a fost atat de darnic cu mine? Vreau sa il ajut si eu asa cum pot.” – a spus barbatul.

Citește și:

Nu cred ca ai putea sa il ajuti. Insa acordul nostru a fost ca persoana sa ramana anonima… nu trebuie sa stii… inca.” – a adaugat tatal.

Anii au trecut, parintii au imbatranit… intr-o zi, barbatul a primit un telefon de la tatal sau; femeia care i-a dat nastere a incetat din viata.

Aflat la capataiul mamei sale, tatal si-a privit fiul in ochi. Incet, tatal a intins o mana, a ridicat parul lung si des al mamei sale… femeia nu avea urechi.

Cand a decis sa faca acest gest pentru tine, ea a spus ca este fericita ca are parul lung” – a spus tatal cu lacrimi in ochi… “Si nimeni nu a considerat-o niciodata urata, nu-i asa?” – a adaugat el.

Adevarata frumusete nu consta in aspectul fizic, ci in inima. Adevarata comoara se afla in fiecare dintre. Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Citește și:

foto prima pagina: maini mama si copil, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.