Setari Cookie-uri

Un copil de 15 ani vine acasa cu o masina. Cand vad asta, parintii incep sa tipe la el

Un tanar de doar 15 ani, care nici nu avea carnet de conducere, vine acasa cu un Porsche.

Parintii vad ca in fata casei parcheaza un Porsche nou nout. Se uita cu atentie… si vad ca din masina coboara fiul lor de doar 15 ani. Acestia s-au panicat imediat; in momentul in care a intrat in casa, tatal a inceput sa tipe:

De unde ai masina asta?

Foarte calm, baiatul a raspuns: “Am cumparat-o astazi.

Cu ce bani?!” – l-a intrebat mama foarte nervoasa. “Stim cat costa un Porsche.

Ei bine, asta a costat doar 15 dolari.” – a marturisit tanarul.

Parintii au inceput sa isi piarda cumpatul… tipand si mai tare, tatal a intrebat: “Cine dracu ar vinde o astfel de masina pentru 15 dolari?

Vecina noastra noua. Sta la cateva case distanta de noi.” – a spus baiatul. “Nu stiu cum o cheama. M-a vazut trecand pe langa casa ei cu bicicleta si a strigat la mine. M-am oprit si atunci m-a intrebat daca vreau sa cumpar un Porsche pentru 15 dolari.” – a adaugat acesta.

Citește și:

Doamne, Dumnezeule! Ce nebuna face asa ceva? Cine stie ce ganduri are cu tine, dragul meu.” – a spus cu lacrimi in ochi mama.

Tatal, destul de speriat, a decis ca trebuie sa afle ce se intampla cu adevarat. Acesta a iesit din casa si a inceput sa mearga pe alee pana la casa ei. Acolo era ea, foarte calma, uda florile. Barbatul a facut cunostinta cu ea, spunand ca este tatal copilului caruia i-a vandut masina pentru 15 dolari si i-a cerut sa ii spuna motivul pentru care a facut asta:

Ei bine, in aceasta dimineata am primit un telefon de la sotul meu. Credeam ca pleaca intr-o calatorie de afaceri, insa un prieten de-al lui l-a dat de gol si mi-a spus ca a fugit in Hawaii cu secretara lui si ca nu intentioneaza sa se mai intoarca acasa.

La telefon el mi-a spus ca are probleme cu colaboratorii si ca trebuie sa ii vand Porsche-ul si sa ii trimit banii primiti pe masina. Asa ca asta am facut.

Citește și:

foto prima pagina: cuplu in masina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.