Setari Cookie-uri

4 Motive pentru a ne vopsi parul ombre

Parul ombre ramane in tendinte si vara aceasta. Iata motivele pentru care trebuie sa incercam si noi acest look.

Ei bine… cele care au crezut ca parul ombre este doar un moft – s-au inselat amarnic. Au trecut mai bine de cinci ani de la aparitia acestui trend… si inca exista femei care prefera sa adopte acest look. Si sa va mai spunem un secret – noi credem ca parul ombre nu se va demoda niciodata.

Daca (inca) nu iubiti acest trend asa cum il iubim noi, va asiguram ca aceste motive va vor schimba parerea:

Este super elegant si stylish

Parul intr-o singura nuanta este minunat, insa noi suntem de parere ca doua culori (sau chiar mai multe) arata mai bine decat una singura. Poate fi vorba despre o tranzitie foarte subtila intre nuante sau, din contra, un aspect mult mai drastic – cert este faptul ca look-ul ombre este la moda si ajuta ca parul sa iasa in evidenta mult mai bine.

De asemenea, arata foarte bine atat purtat drept, cat si ondulat – iar asta este un bonus major pentru noi :)

Citește și:

Este FOARTE usor de intretinut


Arata sofisticat si pare dificil de ingrijit, insa va asigur ca este foarte usor de intretinut. Radacinile si o mare parte din par raman “neatinse”, in timp ce doar jumatate dim par (de la mijlocul lungimii firului de par sau chiar de mai jos – in functie de preferinte) este vopsita.

Avantajul ombre – acest trend este o metoda foarte simpla (si sofisticata) pentru a renunta la vopseaua de par si a lasa ca radacinile sa creasca. In loc sa stati cu grija ca radacinile sa fie vopsite imediat ce cresc, tot ce trebuie sa faceti este SA LE LASATI SA CREASCA… si parul va arata mai fantastic ca niciodata.

Este usor de aranjat acasa


Vreti un alt motiv pentru parul ombre? Ei bine, spre deosebire de majoritatea celorlalte trenduri in coafura, ombre este unul dintre putinele look-uri care pot fi intretinute cu usurinta chiar la voi acasa. Odata ce a fost realizat, acesta poate realiza chiar si ani intregi (in functie de culoarea si lungimea parului).

Citește și:

Coafurile arata minunat pe parul ombre


Daca cele doua nuante ale parului se completeaza reciproc, efectul ombre va da mai multa viata si dimensiune parului tau. In ceea ce priveste coafurile, sectiunea cu ombre va ajuta ca detaliile sa iasa mai mult in evidenta… iar impletiturile vor fi mult mai frumoase.

sursa articol: Cosanzene.ro

foto interior si prima pagina: tanara cu par lung, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.