Setari Cookie-uri

Dupa trei ani de relatie a cerut-o de sotie. Apoi s-a intamplat asta

Un tanar a decis ca este timpul sa isi ceara iubita in casatorie. Ce a urmat?

Erau impreuna de mai bine de trei ani; se intelegeau de minune si dragostea lor parea sa fie tot mai mare. Intr-o seara, in timp ce luau cina impreuna, el a spus o gluma proasta si seaca, iar ea a inceput sa rada in hohote…. Atunci el si-a dat seama ca nu poate trai fara ea si ca vrea sa ii fie alaturi pana in ultimele clipe ale vietii.

Ea: “Spune-mi… pe cine iubesti cel mai mult pe lumea asta?

El: “Pe tine!

Ea: “Ce sunt eu pentru tine?

El a stat cateva secunde pe ganduri, uitandu-se atent in ochii lui, apoi a raspuns: “Esti jumatatea care lipseste din inima mea.

Ea a zambit si a acceptat propunerea. Dupa nunta, cuplul a avut o viata dulce si fericita pentru o vreme. Cu toate acestea, cei doi tineri au inceput sa se indeparteze din cauza programului aglomerat, a grijilor nesfarsite si a problemelor de zi cu zi. Viata lor a devenit dificila. Toate provocarile generate de realitatile dure ale vietii au inceput sa distruga vise si sa rupa dragostea lor. Au aparut certurile, iar fiecare conflict devenea tot mai dureros.

Citește și:

Intr-o zi, dupa cearta, ea a luat-o la fuga catre usa de la intrare… voia sa scape de tot si de toate. In timp ce se pregatea sa deschida usa a spus cu lacrimi in ochi “Tu nu ma mai iubesti.”

El, extrem de nervos, a raspuns: “Nu ai fost niciodata acea particica lipsa a inimii mele.

A doua zi, in timp ce el era inca la munca, ea s-a intors acasa, si-a facut bagajele… si, inainte sa plece, a lasat un mic biletel pe masuta de la intrare.

Daca nu sunt acea particica lipsa a inimii tale, lasa-ma sa plec si cauta ceea ce iti lipseste. Este mai putin dureros in acest fel… hai sa mergem pe drumuri diferite si sa cautam fiecare ce ne lipseste”

Au trecut cinci ani…

El nu s-a recasatorit, insa a incercat sa afle despre viata ei fara ca ea sa stie; ea plecase din tara pentru a isi urma visele. Devenise o femeie de succes, insa nu mai avusese nicio relatie serioasa.

Citește și:

Barbatul regreta ce a facut, insa niciodata nu a incercat sa o aduca inapoi. In fiecare noapte, el aprindea o tigara… si se gandea la ea; simtea durerea din inima lui, insa nu putea sa inteleaga de ce si dupa atatia ani inca ii lipseste.

Intr-o zi, s-au intalnit din intamplare in aeroport. A vazut-o stand pe un scaun, cu o carte in maini, insa gandurile ei pareau sa fie departe. Statea singura… cand l-a observat, i-a zambit cu blandete.

El: “Ce mai faci?

Ea: “Sunt bine. Tu? Ai gasit acea parte lipsa a inimii tale?

El, plecand privirea: “Nu.

Ea, cu o voce tremuranda: “Peste cinci zile, ma intorc in oras. Stau cateva saptamani aici.

El: “Da-mi un telefon atunci… stii numarul meu, nimic nu s-a schimbat.

Cu un zambet, s-a intors si i-a facut cu mana, indepartandu-se de ea…. Zambea, gandindu-se ca poate inca mai este o sansa pentru ei.

Citește și:

In acea noapte, avionul cu care ea calatorea s-a prabusit.

La miezul noptii, el si-a aprins tigara… si, ca si inainte, a simtit durerea din inima lui. In cele din urma a aflat ca ea era jumatatea care ii lipsea.

sursa foto prima pagina: dragoste in ploaie, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.