Setari Cookie-uri

Un tata a venit acasa de la locul de munca. Si-a gasit cei trei copii afara

Un barbat a venit seara acasa de la locul de munca. Cand si-a vazut cei trei copii afara, in pijamale, s-a speriat.

Un tata a venit acasa de la job. El si-a gasit cei trei copii afara, imbracati in pijamale, plini de noroi… cu farfurioarele de mancare goale si jucariile imprastiate prin toata curtea din fata casei.

Usa masinii sotiei sale era deschisa, usa de la intrarea din casa era tot deschisa… iar cainele era de nevazut. Intrand in casa… el a gasit o mizerie de nedescris. O lampa era rasturnata, iar covorul era plin de pete de namol si mancare.

In living televizorul era pornit pe un canal de desene animate, iar in jurul acestuia erau jucarii peste tot si multe haine imprastiate.

In bucatarie, chiuveta era plina cu vase, mancarea de la micul dejun era varsata pe toata masa, usa de la frigider era larg deschisa, mancarea de caini era aruncata pe podea. O sticla plina de apa se varsase sub masa si un mic morman de nisip era raspandit din bucatarie pana la usa din spate.

Citește și:

El a fugit rapid pe scari, incercand sa evite jucariile si gramezile de haine aruncate pe acolo. Era foarte ingrijorat, credea ca sotia lui a patit ceva, ca s-a imbolnavit… isi facea fel si fel de scenarii in cap.

Pe hol era putina apa care iesea pe sub usa din baie. A deschis usa si a vazut multe prosoape intinse pe jos si mai multe jucarii imprastiate. Peste tot era hartie igienica, pe oglinda si pereti era intinsa pasta de dinti.

A luat-o la fuga catre dormitor… si-a gasit sotia ghemuita in pat, in pijama, citind o carte. Aceasta s-a uitat la el zambind si l-a intrebat cum i-a fost ziua.

Ce s-a intamplat aici?” – a intrebat-o el speriat.

Ea i-a zambit din nou: “Stii cum vii in fiecare zi de la munca si cand ajungi acasa ma intrebi ce fac eu toata ziua?

Da” – a raspuns el curios.

Citește și:

Ei bine… azi nu am facut nimic.” – i-a marturisit ea.

foto prima pagina: copii jucandu-se in noroi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.