Setari Cookie-uri

TOTI ii spuneau sa nu se casatoreasca cu aceasta femeie. Ce a facut barbatul?

Toti prietenii si membrii familiei il sfatuiau sa se desparta de aceasta femeie si sub nicio forma sa nu se casatoreasca cu ea. Raspunsul barbatului i-a lasat pe toti muti.

Intr-o noapte, o femeie se simtea singura. Avea multe probleme, asa ca a hotarat sa incerce sa isi gaseasca linistea in fata lui Dumnezeu. Ea a mers la biserica si a inceput sa se roage. Acolo l-a intalnit pe preot; impreuna, au spus o rugaciune.

Tanara a avut un trecut destul de dificil, care implica alcool, droguri, prostitutie. In timp, schimbarea ei a fost evidenta. A renuntat complet la trecutul ei si a devenit o alta femeie. In timpul liber mergea la un orfelinat si preda lectii copiilor fara familii.

Nu a trecut mult pana cand aceasta sa ii fure inima fiului preotului. Relatia lor a devenit tot mai serioasa si au inceput sa isi faca planuri de nunta. Atunci au inceput adevaratele probleme. Aproximativ din jumatate din persoanele care veneau la biserica nu credeau ca o femeie cu un trecut ca al ei s-ar potrivi ca sotie pentru fiul unui preot.

Citește și:

Membrii bisericii au inceput sa se certe si chiar sa lupte pentru ca cei doi sa se desparta. Ei au decis sa aib ao intalnire. Pe masura ce oamenii veneau cu argumente urate tensiunea a inceput sa creasca… iar intalnirea se transforma intr-un mare scandal.

In acel moment tanara a inceput sa planga. Vazand cat de afectat este de tot ce se intampla, fiul preotului a tipat la toti, rugandu-i sa taca. El nu a putut suporta sa vada durerea din ochii femeii pe care o iubea din tot sufletul:

Trecutul logodnicei mele nu este problema voastra… a niciunuia dintre voi. Cine sunteti voi sa o judecati? Ceea ce ma intereseaza sa stiu de la voi este urmatorul lucru: sunteti dispusi sa puneti sub semnul intrebarii abilitatea lui Iisus de a spala pacatele oamenilor?” – a spus tanarul furios.

In acel moment, toti si-au dat seama ca gresesc.

Citește și:

De foarte multe ori, chiar si cei mai religiosi oameni, tin minte de greselile din trecut ale anumitor persoane si le folosesc ca o arma impotriva acestora. Iertarea este o parte fundamentala a vietii noastre.

foto prima pagina: mireasa trista pe scari, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.