Setari Cookie-uri

Video: Clipul emotionant pe care toata lumea TREBUIE sa il vada

Acest filmulet incredibil ne ofera o lectie extrem de importanta: trebuie sa stim sa ne apreciem parintii.

In filmuletul pe care urmeaza sa il vedeti, un fiu trimite un pachet mamei sale; el nu are cum sa o viziteze si vrea sa se revanseze pentru acest lucru. Robotelul primit o ajuta pe femeie in treburile casnice, cum ar fi maturarea curtii, curatenia prin casa, udarea plantelor. De asemenea acesta are grija si de ea - aceasta mica masinarie se apropie foarte mult de ea si in scurt timp ajunge sa ii fie ca un fiu; iau cina impreuna si chiar stau seara si se uita la televizor.

Timpul trece... femeia se imbolnaveste si moare. Ce face robotul la final? Mie mi-au dat lacrimile.

Acest video este o lectie de viata pentru noi toti; trebuie sa stim sa ne apreciem parintii, sa le acordam atentia cuvenita, sa fim constienti de nevoile lor si sa avem grija de ei atunci cand imbatranesc. Au fost alaturi de noi, ne-au ajutat in cele mai dificile clipe ale vietii noastre, este randul nostru sa le oferim sprijin si iubire neconditionata. Merita sa fie iubiti si ingrijiti.

Citește și:

Trebuie sa stim sa pretuim fiecare moment pe care il avem cu parintii nostri astfel incat la sfarsitul timpului sa stie ca au jucat un rol important in viata noastra.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.