Setari Cookie-uri

Un tata si-a pedepsit fiica de trei ani. Ce a facut micuta? Mi-au dat lacrimile

Fiica lui de trei ani a luat cea mai frumoasa de aranjat cadouri. Tatal s-a suparat si a pedepsit-o.

Povestea spune ca in urma cu ceva timp, un barbat si-a pedepsit fiica de trei ani pentru ca a folosit o rola intreaga de hartie colorata pentru a ambala un cadou. Nu aveau foarte multi bani si el era destul de presat in acea perioada; s-a enervat cand a vazut ca fiica lui a folosit toata rola de hartie pentru a decora o cutie pe care a pus-o sub bratul de Craciun.

Cu toate acestea fetita i-a dat cutiuta tatalui sau in dimineata urmatoare si a spus: "Tati, asta este pentru tine."

Barbatul s-a simtit jenat de reactia pe care a vazut-o, insa s-a enervat din nou cand a vazut ca in cutie nu era nimic. A inceput sa tipe la ea: "Nu stii ca atunci cand oferi un cadou cuiva - chiar trebuie sa ii dai ceva? In cutia asta nu e nimic!"

Cu lacrimi in ochi, fetita s-a uitat la el si a spus: "Oh, tati, dar nu este goala. Am suflat pupici in cutie. Sunt toate pentru tine!"

Citește și:

Tatal era distrus. Si-a pus bratele in jurul fetitei si i-a cerut scuze. Dupa un timp, fetita si-a pierdut viata intr-un accident de masina. Multi spus ca tatal a tinut acea cutie langa patul lui ani intregi si cand se simtea descurajat el scotea un sarut imaginar si isi amintea de dragostea copilului sau.

foto prima pagina: imagine tata si fiica tinandu-se de mana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.