Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Barbatul nu era multumit de sotia lui, deoarece simtea ca ea nu si-a tinut partea in ceea ce priveste casatoria si nu s-a implicat indeajuns de mult.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

cuplu

Foto: Andrey Popov, Shutterstock

Dupa 50 de ani de casatorie, m-am uitat cu atentie intr-o zi la sotia mea si am spus:


“Cu 50 de ani in urma aveam o casa ieftina, o masina uzata, dormeam pe o canapea extensibila si ma uitam la un televizor alb-negru. Cu toate acestea, tot am reusit sa cuceresc o tanara sexy de 23 de ani.”

Astazi am o avere de milioane, o masina care valoreaza mii de dolari, un pat dublu imens si un televizor scump. Dar acum ma duc la culcare cu o batrana de 73 de ani. Asa ca i-am spus sotiei:

- Se pare ca tu nu te-ai descurcat cu partea ta!

Sotia mea este o femeie foarte rezonabila. Asa ca mi-a spus sa caut o tanara sexy de 23 de ani. In acelasi timp, ea s-ar asigura ca am inca o data sansa sa traiesc intr-o casa ieftina, sa conduc o masina uzata, sa dorm pe o canapea si sa ma uita la un televizor alb-negru mic.

Raspunsul femeii a fost pe cat de simplu, pe atat de intelept si din care cu siguranta avem ce invata. In viata trebuie sa stim sa pretuim ce avem si persoana care a fost alaturi de noi si ne-a ajutat sa evoluam. Cei care nu stiu sau uita sa faca acest lucru, merita sa piarda tot.

Foto prima pagina: Image Point Fr, Shutterstock

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: