Setari Cookie-uri

Scrisoare de la o femeie catre toti barbatii: Invatati sa apreciati ce aveti langa voi

Femeia din viata unui barbat. Cate sacrificii face o femeie pentru a isi vedea partenerul fericit?

Barbati de pretutindeni, luati aminte aceste vorbe: Ai ales sa te casatoresti cu o femeie care este la fel de bine educata ca tine, care castiga aproape la fel de mult ca si tine. O femeie care are vise si aspiratii asa cum are orice alt om… o femeie care nu a intrat in bucatarie in viata ei (asa cum nici tu si nici sora ta nu ati intrat) pentru ca a fost ocupata cu studiile ei intr-un sistem care nu ofera niciun beneficiu fetelor care se descurca in bucatarie.

Ai ales sa te casatoresti cu o femeie care a locuit si a trait cu parintii, surorile si fratii ei la fel de mult ca si tine: 20-25 de ani din viata ei. Aceasta femeie a avut curajul de a lasa in urma tot, de la casa la oameni care o iubesc, si a acceptat sa inceapa o noua viata, sa adopte casa ta, familia ta si chiar sa iti ia numele.

Ai ales sa te casatoresti cu o femeie de la care altii au pretentii sa fie bucatar maestru intr-o singura zi… O femeie care trebuie sa gateasca imediat ce se trezeste si, chiar daca este la fel de obosita ca tine, sa fie nevoita sa pregateasca cina cand vine de la birou. Si sa-ti mai spun ceva: aceasta femeie niciodata nu se plange; are rol de menajera, de bucatar, de mama, de sotie – chiar daca uneori nu vrea sa isi indeplineasca indatoririle.

Citește și:

Este stangace si neglijenta si cateodata prea exigenta; exista momente in care invata mai repede decat tine si momente in care ar vrea sa lase totul si sa fuga departe in lume.

Ai ales sa te casatoresti cu o femeie care are proprii prieteni – femei, barbati – si colegi la locul de munca. Aceasta femeie este dispusa sa uite de acesti oameni pentru a evita gelozia ta irationala, inutila, dorinta de concurenta si nesiguranta de care dai dovada.

Ai ales o femeie care a dat toata viata ei pentru tine, care asteapta sprijinul tau, care vrea sa ii fii alaturi atunci cand ii este greu si, cel mai important, care vrea sa o apreciezi si sa o iubesti pana cand moartea va va desparti.

Dar nu multi barbati stiu asta...

foto interior si prima pagina: Alex Andrei, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.