Setari Cookie-uri

Un tanar s-a despartit de iubita lui. Ce face prietenul lui cel mai bun? INCREDIBIL

Un tanar ii povesteste prietenului sau cel mai bun ca s-a despartit de iubita lui. Nu ma asteptam sa se intample asta.

Dupa un an de relatie, un tanar ia o decizie incredibila: el hotaraste sa se desparta de iubita lui. Seara, o invita in oras pentru a ii spune ca este timpul ca fiecare sa mearga pe drumul ei. Cand aude asta, tanara incepe sa planga, se ridica de la masa si fuge din restaurant.

Simtindu-se vinovat pentru ca a ranit-o, tanarul isi suna cel mai bun prieten:

El: “M-am despartit de ea.”

Prietenul lui: “De ce? Ce s-a intamplat?”

El: “Era prea mult pentru mine”

Prietenul lui: “Ce te face sa spui asta? Ce a facut gresit?”

El: “Ei bine… ei ii pasa doar de aspectul ei fizic. Intotdeauna voia sa arate bine… ii lua o vesnicie sa se imbrace. Era nesigura pe ea. Daca nu era machiata, se simtea urata.”

Prietenul lui: “I-ai frant inima pentru ca voia sa arate bine pentru tine? Ea voia sa ii faca pe ceilalti sa vada ce femeie frumoasa tii de mana. Inteleg…”

Citește și:

El: “Da, dar nu e doar asta… De multe ori ma suna sau imi trimitea mesaje. Voia sa stie unde sunt, cu cine sunt. Imi spunea sa nu fumez si sa nu beau. Era asa de cicalitoare.”

Prietenul lui: “I-ai frant inima pentru ca ii pasa de tine? Pentru ca voia sa stie ca esti bine? Si cea mai mare frica a ei era sa nu te piarda. Inteleg…”

El: “Dar… Uhh… ei bine, ea se plangea mereu cand spuneam ceva mai dur la adresa ei. Apoi ma facea sa ma simt prost si sa imi cer iertare. Era ca un copil de gradinita.”

Prietenul lui: “I-ai frant inima pentru ca este femeie si are sentimente?... Si pentru ca voia sa te auda spunand ca o iubesti? Inteleg…”

El: “Ei… Stii, era foarte geloasa. Foarte enervant momentul. Trebuia sa ii ascund unele lucruri, altfel imi facea un scandal urias.”

Citește și:

Prietenul lui: “I-ai frant inima doar pentru ca voia sa ii fii fidel? A crezut ca doar pe ea o iubesti; isi dorea ca barbatul pe care il iubeste cel mai mult sa aiba aceleasi sentimente pentru ea. Inteleg…”

El: “Oh, nu stiu…”

Prietenul lui: “Te-ai despartit de ea pentru ca este prea buna pentru tine? Pentru ca voia sa fii un barbat adevarat? Ai ranit-o pentru ca esti egoist. Esti mandru de ce ai facut?”

El: “Stiu, i-am frant inima… nu am vazut ce se petrece. Ce se intampla cu mine?”

Prietenul lui: “Ai pierdut-o pe cea care te-a iubit mai mult decat oricine pe lumea asta. Iti dai seama ce ai facut? Nu ai mai vrut-o in viata ta… si singurul lucru pe care ea si-l dorea era acela de a fi cu tine. Asta s-a intamplat.”

foto prima pagina: Antonio Guillem, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.