Setari Cookie-uri

Momentul in care mi-am facut tatal sa planga

Niciodata nu l-am vazut pe tata plangand. Insa, recent, el mi-a spus ca atunci cand aveam trei ani l-am facut sa planga.

L-am intrebat pe tata daca a plans vreodata in fata mea… nu imi amintesc niciodata sa il fi vazut plangand. Mi-a raspuns: “Da, o data am plans.”

Mi-a spus ca atunci cand aveam trei ani a pus pe o tava un pix, o bancnota si o jucarie. A adus tava in fata mea si a asteptat sa aleg. Era foarte curios sa vada pe ce voi pune mana mai intai. Cred ca o multime de oameni fac asta, din cate am auzit in unele tari este chiar un obicei important pentru familie… se spune ca ce alegi in acel moment reprezinta ceea ce vei aprecia cel mai mult atunci cand vei creste…. Stiloul inseamna inteligenta, banii inseamna avutie si jucaria inseamna distractie.

Tata o facea doar din plictiseala si curiozitate. A fost interesant pentru el sa vada ce aleg. Mi-a spus ca am stat acolo timp de cateva secunde si m-am uitat la tava. El era chiar in fata mea si astepta cu nerabdare….

Citește și:

Apoi am facut un gest neasteptat: m-am tarat spre el, am impins tava din fata mea si am mers fix in bratele lui.

Atunci si-a dat seama ca el este alegerea mea… si acela a fost primul si singurul moment in care mi-am facut tatal sa planga.

foto prima pagina: milosljubicic, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.